MUHTARLAR TİCARET MERKEZİNDE TOPLANDI

Hendekli Muhtarlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde görev yapacak 2 Muhtar üyenin seçimi için bir araya geldi.

MUHTARLAR TİCARET MERKEZİNDE TOPLANDI


Hendekli Muhtarlar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde 2015 yılı içerisinde görev yapacak olan 2 Muhtar üyesinin seçimi için Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonunda bir araya geldi.

Toplantıya Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Demirel, Daire Müdürleri ve Muhtarlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program, Hendek Toplum Sağlığı Merkezince görevli Dr. Hayri Yapıcıoğlu tarafından Muhtarları bilgilendirme amacı ile yapılan sunum ile devam etti.


Sunum sonrası, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde 2015 yılı içerisinde görev yapacak olan 2 Muhtar üyesinin seçimini yapmak üzere Divan Başkanı Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan olurken, Divan Kâtipleri Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Baylan ve Güldibi Muhtarı Kazım Taşkın oldu.


Divan oluşturulmasının ardından yapılan oylama sonucunda Mustafa Semiz ve Hamdi Turna çoğunluğun oyunu alarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde 2015 yılı içerisinde görev yapacak Muhtarlar oldu.

Yapılan seçim ardından gündem haricinde soruları cevaplayan Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Kömür dağıtımları hakkında yöneltilen soruya, Bu yıl 1640 Aileye 2000 ton kömür dağıtacağız. Kış şiddetine göre ihtiyaç olabilir düşüncesi ile 250 ton daha ilave talepte bulunduk. Yani toplamda 2250 ton kömür dağıtmış olacağız dedi.


Ayhan, bazı mahallelerimizde özellikle kömür kullanamayan, yakacaklarını temin edemeyen ailelere de nakit para ya da yakacak konusunda destek veriyoruz. Geçen yıl daha farklı bir uygulama olarak İlçemizde Doğalgaz kullanım alanı genişlediği için bir proje oluşturarak, kendi bünyemizden 24 ailemize Doğalgaz yardımı desteği olarak 250 TL nakit yardımda bulunduk diyerek bilgiler verdi.

Program, Toplum Sağlığı sorumlu Hekimi Dr. Serdar Bayraktar’ın Toplum Sağlık Merkezleri ve Sağlık Merkezleri Hakkında Muhtarlara bilgiler vermesi ve toplu olarak fotoğraf çekimi ile son buldu.


Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2014, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184