Muhtarlar Toplantıda Buluştu

Hendekli Muhtarlar istişare toplantısında bir araya geldi.

Muhtarlar Toplantıda Buluştu

Hendekli Muhtarlar, Hendek Kaymakamlığı tarafından aylık olarak düzenlenen Kurum Müdürleri ve Amirlerinin katıldığı istişare toplantısında sorun ve sıkıntılarını dile getirerek çözüm talep etti.

Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır Başkanlık ederken, Acır’a beraberinde Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır ve Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı eşlik etti.

Toplantı öncesi konuşan Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, geçtiğimiz sorunlarınızı ve taleplerinizi aldık ve ilgili Kurumlarımıza bildirdik. Taleplerinizin cevaplarının büyük ölçüde geldiğini tahmin ediyorum. Aynı zamanda Muhtarlar Derneğimize be ilgili Muhtarlarımıza da gelen cevapları iletiyoruz. Öncelikte yine sizlerin taleplerinizi ve sorunlarınızı dinleyelim.

İlgili daire amirlerimiz de buradalar. Burada sorunların çözümü için toplanmış bulunuyoruz, taleplerinizi, sorun ve sıkıntılarınızı dile getirebilirsiniz ifadelerine yer verirken, toplantı sonunda da Covid süresince yapılan çalışmalar nedeniyle Muhtarlara teşekkür belgeleri takdim edileceğini belirterek sözü Hendekli Muhtarlara bıraktı.

Muhtarlar sorunlarını dile getirdi

Toplantı başlangıcı ile birlikte Hendekli Muhtarlar Telekom, Saski, Sedaş, Saski, Kadastro ve Emniyet konuları ile ilgili konularda yaşadıkları sorun ve sıkıntıları dile getirerek ilgili kurum müdürlerinden cevap almaya çalıştı. Gelen taleplere ilgili kurum de daire müdürleri cevaplar verirken yapılan toplantıda yaşanılan sorun ve sıkıntıların belirlenen plan ve programlar dahilinde çözümleneceği konusunda bilgilendirmeler yapıldı.

Muhtarlara teşekkür belgesi

Toplantı sonunda Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır tarafından Hendekli Muhtarlara Covid süresi boyunca gerçekleştirdikleri hizmetler nedeniyle teşekkür belgeleri takdim edilmesinin ardından program sona erdi.

Toplantı sonunda Hendek Müftüsü tüm katılımcılara hayırlı Ramazanlar dileklerinde bulunurken, ihtiyaç sahibi Vatandaşlarımızın da unutulmaması ve farkında olunması gerektiğini belirterek Ramazan-ı Şerif mübarek olması temennilerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2022, 19:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184