MUHTARLARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Hendek Bayraktepe’ de gerçekleşen Hendek Muhtarlar derneğinin organize ettiği 2017 yılı değerlendirme toplantısı yapıldı.

MUHTARLARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI


Hendek Bayraktepe’ de gerçekleşen Hendek Muhtarlar derneğinin organize ettiği 2017 yılı değerlendirme toplantısına Hendek kaymakamı Orhan Burhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, İlçe Emniyet müdürü Şevket İlhan, Garnizon komutanı Deniz Kün,  Tüm Hendek Muhtarlar derneği başkanı Emin Kula, Daire amirleri,  Hendek Muhtarları katılım gösterdi.

Sabah kahvaltısı akabinde Hendek Tüm Muhtarlar Derneği başkanı Emin Kula yaptığı açılış ve teşekkür konuşması ile kısa bilgiler verdi. Bu bilgiler de Hendek’e 2017 yılında yapılan 53bin metrekare sıcak asfalt bilgisi ve 2018 daha verimli bir yıl olması dileklerini iletmesi sonrası Hendek Muhtarları adına yaptığı başarılı çalışmalar ile ilgili Hendek Kaymakamı Orhan Burhan’a Plaket takdim edildi.

Devam eden konuşmasında Hendek Jandarma trafik ile bir sorun varmış gibi yansıtılması ile ilgili olarak ta yapılan araştırmalarda böyle bir şey olmadığı bu işi yapan trafikçi arkadaşlara bizler de yardımcı olacağız şeklinde açıklamasının ardından sözü Hendek Kaymakamı Orhan Burhan’a verdi.

Orhan Burhan Trafikle ilgili yaptığı konuşmasında ‘’biliyorsunuz en büyük sorun trafikte yaşanıyor, gerek karayollarında, gerekse köy yollarında her gün yüzlerce trafik kazası meydana geliyor, bu trafik kazaların sonucunda ölüm yaralanma ve ciddi maddi kayıplar söz konusu. Bu nedenle içişleri bakanlığı konu ile ilgili olarak sürekli denetimlerin yapılmasını, yol uygulamalarının yapılmasını hedefin hem trafik kurallarına uyulmasını sağlamak, özellikle 15 Temmuz 2016 darbe girişiminden sonra hala kaçak durumunda olan insanlar var bunların yakalanması ve adalete teslim edilmesidir. Haftanın bir gününü tamamen yol kontrollerine ayırıyoruz ve gereği yapılıyor’’ açıklamasında bulundu. 

Daha sonra söz alan Hendek belediye başkanı irfan Püsküllü ‘’ İnşallah 2018 yılı 2017 den daha başarılı olur. Daha güzel hizmetlerde bulunuruz’’ dilekleri ile yapılan hizmetler ile ilgili kısa açıklamalarda bulundu.

Program katılan Hendek garnizon komutanı Hendekte 2017 yılanda yapılan asayiş ile ilgili istatiksel bilgileri paylaştı.

Hendek kaymakamı Orhan Burhan 2018 yılı iyi dileklerini ileten konuşması ile program sona erdi.









Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2018, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184