Muhtarların Kongresi 2 Mart’ta

4 defa ertelenen Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Kongresi 4 Mart’ta yapılacak.

Muhtarların Kongresi 2 Mart’ta

Koronavirüs salgını nedeniyle 4 defa ertelenen Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Kongresi herhangi bir erteleme kararı gelmemesi halinde 2 Mart Salı günü Hendek Belediyesi Nikah ve toplantı salonunda gerçekleşecektirilecek.

Kongremiz 2 Mart Salı günü

Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula’nın Tüm Hendek Muhtarlar Derneği sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Geçtiğimiz yıldan itibaren pandemi dolayısıyla Bakanlıklar tarafından 4 kez ertelenerek gerçekleştirilemeyen Dernek Genel Kurulumuzun, herhangi bir aksilik, tekrar bir erteleme, toplantı yasağı olmaması halinde 2 Mart Salı günü gerçekleştirilmesi kararlaştırılmıştır. Kamuoyunun bilgisine. Tüm hendek muhtarlar derneği yönetimi adına; Başkan Dursun Emin Kula” ifadelerine yer verildi.

Aday sayısı

Kongre tarihi ile ilgili yapılan düzenlemelerin Muhtarlara bildirildiği öğrenilirken, yaklaşan kongre öncesinde Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Başkanlığı için mevcut Başkan Soğuksu Mahalle Muhtarı Dursun Emin Kula, Yukarıçalıca Mahalle Muhtarı Kadir Yağlı ve Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz’ın Adaylık açıklaması bulunurken, Kongre öncesi Adaylardan birinin çekilmesi ya da başka bir aday çıkıp çıkmayacağı merakla bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2021, 14:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184