MUSTAFA İSEN TÜGVA HENDEK’LE BULUŞTU

TÜGVA Hendek’te Düzenlediği programa Sakarya Milletvekili Mustafa İsen katıldı.

MUSTAFA İSEN TÜGVA HENDEK’LE BULUŞTU


Program TÜGVA Hendek temsilcisi Hakan Öztürk’ün konuşmasıyla başladı. Öztürk konuşmasında;

TÜGVA tüm yurtta olduğu gibi Hendek’te de cumhurbaşkanımızın da defaatle tekrar ettiği gibi kurulduğu her yerde sadece kendisiyle yarışan bir  vakıf olmuştur.

 Bizler birkaç kişiyle çıktığımız bu yolda Hendek’te şu an için 500’e yakın üyesi olan, ortaokul, lise,  çalışan gençlik, kadın ve aile koordinatörlüklerimizle her hafta tekrar eden 5 programımızla Hendek’teki her gence ulaşma çabamızı ortaya koyduk.

TÜGVA Hendek teşkilatı olarak mazeret üretmeden çalışmaya başladığımız gibi Allah izin verdikçe böyle de çalışmaya devam edeceğiz.

Son olarak Hendek’e olan desteğini ve verdiği önemi bugün bir kez daha ispat eden sayın il temsilcimize ve yine TÜGVA’nın ilk kez bir ilçe programına katılarak bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan sayın milletvekilimize bir kez daha teşekkür ediyorum.  Burada bizimle olan belediye başkanımıza ve  hep TÜGVA’nın yanında olan  Ak Parti ilçe Başkanımıza teşekkür ediyorum şeklinde  konuştu.

TÜGVA İl Temsilcisi Fatih Yahşi de TÜGVA’nın Hendek Teşkilatından son derece memnun olduğunu belirterek Mustafa İSEN’e TÜGVA’ya olan desteklerinden dolayı  ve katılımlarından dolayı da belediye başkanı İrfan Püsküllü’ye  teşekkür etti.

İSEN TÜGVALI GENÇLERİN SORULARINI YANITLADI

Kızıl Elma üzerine gelen soruyu bu milletin bekasıdır diye yanıtlayan İsen, özellikle gençlerin okumaları, öğrenmeleri doğrultusunda telkinde bulundu. Bir soru üzerine Afrin bölgesinin Türk köyleriyle dolu olduğunu ve bu bölgedeki köylerin isimlerinin hep Türkçe olduğunu söyledi.             Yine TÜGVA’nın çalışmalarını dikkatle takip ettiğini dile getirerek misafirperverlikleri için TÜGVA Hendek’e teşekkür etti.

Programın sonunda Hakan Öztürk TÜGVA’nın düstur edindiği Müddesir Suresinin 1-7. Ayetlerinin mealini barındıran bir tablo hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2018, 12:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184