MÜTEŞEBBİSLER DERNEĞİNDEN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Hendek 2.OSB Müteşebbisler Derneği dayanışma ve kaynaşma programında kahvaltı verdi.

MÜTEŞEBBİSLER DERNEĞİNDEN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU


Hendek 2.OSB Müdürlüğü binasında düzenlenen programa Hendek Jandarma Komutanı Yüzbaşı Deniz Kün, İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Sedat Aydın, 2.OSB Müdürü Hızır Erkoçak, Fabrika sahipleri, İdareciler, İş adamları, 2.OSB Müteşebbisler Derneği Başkanı Şeref Karakaya ve Yönetimi katıldı.

Birlik Ve Beraberlik Vurgusu Yapıldı

2.OSB Müteşebbisler Derneği Başkanı Şeref Karakaya ve yönetiminin birlik ve beraberlik vurgusu yaparak kaynaşma ve dayanışma amacı ile düzenledikleri kahvaltı programı sohbet havasında geçti.

Eski Dernek Başkanına Plaket

Kahvaltı programı sonrası 2.OSB Müteşebbisler Derneği Başkanı Şeref Karakaya toplantının amcı ile ilgili bilgiler vererek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Karakaya konuşmasında bir konuya dikkat çekerek “Tekerlekli sandalyeye bağış yapmak isteyen olursa bize ulaşsın biz dernek olarak gereğini yapalım. Biz yönetimle beraber üniversitelerde okuyan öğrencilere burslar veriyoruz. Bundan sonra inşallah yönetimle beraber daha iyi şeyler yapmak için çalışacağız.  Göreve geldiğimiz günden bugüne 2.OSB’de faaliyet gösteren fabrikalarımızı ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Böyle kahvaltılarda, yemeklerde buluşmaya devam edeceğiz. Devraldığımız görevi en güzel şekilde devam ettirmenin gayretini sarf edeceğiz. Katılımlardan dolayı herkese teşekkür ediyorum ‘’şeklinde konuştu.

Karakaya konuşmasının sonunda Fabrika sahibi Selahattin Yondemir ile birlikte bir önceki dönemde 2.OSB Müteşebbisler Derneği Başkanlığı yapan Cemalettin Bayram’a plaket takdiminde bulundular.

En Anlamlı Ödül

Eski Başkan Cemalettin Bayram en anlamlı ödülü aldığını ifade ederek duygu dolu konuşma yaptı. Bayram sözlerinde’’ Bu günü düzenleyen dernek yönetimine teşekkür ediyorum. 2 aydan beri kanser tedavisi görüyorum. Kanser benim saçımı aldı, sakalımı aldı bıyıklarımı aldı ama canımı alamadı. Bundan öce çalışma hayatımda gerek sportif, gerek siyesi, gerekse sosyal amaçlı pek çok belge aldım, pek çokta belge verdim. Ama bu belgeyi çok anlamlı olarak kabul ediyorum. En iyi ve en anlamlı aldığım belge diyorum. Düşünenlere çok teşekkür ediyorum, hepinizi saygıyla selamlıyorum” ifadelerine yer verdi.

Plaket takdiminin ardından toplu fotoğraf çekimi ile program sona erdi.








Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2018, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184