Namlı’dan Çiftçiye Tmo Müjdesi

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı; MHP Grup Başkanvekili Sakarya Milletvekili M.Levent Bülbül ve AK Parti Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar’ın çalışmaları neticesinde TMO’nun Hendek’te fındık alımına başlama kararı aldığını duyurarak, “Hendek olarak Cumhur İttifakımızın gücüyle önemli bir kararın alınmasının sevincini yaşıyoruz” dedi.

Namlı’dan Çiftçiye Tmo Müjdesi

Hendek İstedi Cumhur İttifakı Çözdü 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, fındık hasadının başlamasıyla birlikte önemli bir müjdeyi Hendek halkıyla paylaştı. Başkan Namlı, MHP Grup Başkanvekili Sakarya Milletvekili M.Levent Bülbül ve AK Parti Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar tarafından yapılan görüşmeler neticesinde Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğünün Hendek’te fındık alımına başlama kararı aldığını belirtti.

Bülbül Ve Bayraktar

Namlı, “ Türk Milletinin bitmeyen umudu, sönmeyen meşalesi olan Cumhur İttifakı muazzam çalışmalarına ve eserlerine Türkiye’nin her bir karışında devam etmektedir. Hendek olarak Cumhur İttifakımızın gücüyle önemli bir kararın alınmasının sevincini yaşıyoruz. Fındık üretiminde önemli bir yere sahip olan Hendek için TMO beklentisi nihayete erdi.  Konuyla ilgili mağduriyetleri çok iyi bilen

MHP Grup Başkanvekilimiz, Sakarya Milletvekili M.Levent Bülbül ve AK Parti Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar’ın girişimleri neticesinde TMO Hendek’te fındık alımını başlattı” dedi

Eski Terminal Binası

Konuyla alakalı olarak Ziraat Odası Başkanı Hayri Duran ile birlikte istişareler yapıldığına vurgu yapan Başkan Namlı, “ Çiftçimizin temsilcisi olan Ziraat Odamızla her konuda sürekli istişare halindeyiz. Vekillerimize bu konunun önemini aktarmamızın ardından adımlar atıldı ve karar çıktı. Hemen akabinde Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu başlayan fındık alımını konusunda geçici olarak Rasimpaşa’da bulunan eski terminal binasının tahsis işlemini gerçekleştirdi” dedi.

Hayırlı Olsun

Alınan kararın hayırlı olmasını dileyen Başkan Namlı, “ Bu konuyla yakından ilgilenip TMO Genel Müdürü ile görüşerek Hendek’in kazanımı noktasında karar alınmasını sağlayan kıymetli MHP Grup Başkanvekilimiz  Sayın Bülbül’e,  AK Parti Sakarya Milletvekilimiz Lütfi Bayraktar’a, yer sorunu olmaması ve zaman kaybedilmemesi adına eski terminal binasını önererek tahsis eden Belediye Başkanımız Sayın Babaoğlu’na,  örnek bir birliktelik sağlayarak Hendek’in menfaatleri, çiftçinin kazanması için çaba gösteren Ziraat Odamızın kıymetli başkan ve yöneticilerine, TMO’nun değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184