Namlı’dan Destek Mesajı

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı’dan Hendek Belediyesi’ne destek mesajı.

Namlı’dan Destek Mesajı

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı’dan Hendek Belediyesi tarafından paylaşılan “80 Personel ve 54 Araç ile Kar timimiz göreve hazır” ifadeleri ile Hendek Belediyesi’ne destek geldi.

Gönüllüler hazır kıta

Kendisine ait sosyal medya hesabından Hendek Belediyesi’nin paylaşımına destek veren Namlı, MHP Hendek İlçe Teşkilatı Üyeleri ve Meclis Üyelerini etiketlediği paylaşımında, “Sadece 80 personel mi ya da şöyle sorayım bu 80 personel arasında gönüllüler de var mı? Birçok gönüllü kar küreme kürekleri ile hazır kıta bekliyor dedim ama Yönetim Kurulu üyelerim, Meclis üyelerim ve Ülkü Ocakları bizi niye unuttun diye sitemde bulundular. Sitemlerinizde sonuna kadar haklısınız İyi ki varsınız” ifadelerine yer verdi.

7/24 hazırız

Namlı’nın paylaşımına MHP Hendek İlçe Teşkilatı Üyeleri ve Meclis üyeleri tarafından yorumlarla destek verilirken, yapılan yorumlarda “7/24 hazır kıtayız" ifadeleri ile Namlı'ya destek verildi.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2021, 13:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Osman
Osman - 3 yıl Önce

Burhan kardeşimi önceden severdim tamam partisi ile aynı çizgim yok kendisi köşklü sevdiğim saydığım bir kişi İDİ ama kendisi bundan 1-1.5 sene önce Turgut için söylediği bıraktı gitti artık onu desteklemeyiz söylerim ne çabuk unutuldu da bugün belediye başkanına destek yazısı yazıyor sözünde durması lazımdı bu huyunu hiç sevmiyorum onun!

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184