Ne Güzelsin Hendek

Kızılay Hendek Şube Başkanı Sami Bağdatlı’dan teşekkür.

Ne Güzelsin Hendek

Kızılay Hendek Şube Başkanı Sami Bağdatlı, Hendek’te düzenlenen kan bağış kampanyasına destek veren herkese teşekkür etti.

İyi ki varsınız

Ülkemizi ve tüm Dünyayı saran Covid-19 salgınından dolayı azalan kan stoklarımız nedeniyle düzenlediğimiz kan bağışı kampanyamıza katılım sağlayan; Hendek Cumhuriyet Baş Savcısı Sayın Sebahattin Erkaya beye, Hendek Belediye Başkan Yardımcıları Sayın Hüdaverdi Bahadır, Hızır Çağrı Güngör, Fatih Öztürk beylere, Hendek İlçe Sağlık Müdürü Sayın Dr. Tekin Ulaş Karatepe beye, Eğitim Uzmanı Sayın Deniz De Asis Hanıma, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Hasan Serdar Baykal bey, Yönetimi ve Üyelerine, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Sayın Nihat Bayraktar bey, Yönetimi ve Üyelerine, Milliyetçi Hareket Partisi Hendek İlçe Başkanı Sayın Burhan Namlı bey, Yönetimi ve Üyelerine, İYİ Parti İlçe Başkanı Sayın Fatih Bayındır bey, Yönetimi ve Üyelerine, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Sayın Faruk Özkür bey, Yönetimi ve Üyelerine, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Sayın Musa Akıcı bey, Yönetimi ve Üyelerine, DEVA Partisi İlçe Başkanı Sayın Fatih Güdü bey, Yönetimi ve Üyelerine, Esnaf Odası Başkanı Sayın Mehmet Yaşar Demirel beye, Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Dursun Emin Kula beye, Muhtarlarımıza, çok değerli Kadirşinas Hendek Halkımıza ve Basın mensuplarımıza saygı ve minnetlerimizi sunuyoruz. İyi ki varsınız.

143 ünite ile en yüksek bağış

Teşekkür mesajının ardından Hendek’te düzenlenen kan bağışı kampanyasında 143 bağış alarak bir günde alınabilecek en yüksek bağışa ulaşıldığını belirten Bağdatlı, ne güzelsin Hendek ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184