Nice Bayramlarda Buluşmak Ümidiyle

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Ramazan Bayramı kutlama mesajı.

Nice Bayramlarda Buluşmak Ümidiyle


Milletçe güzelliklerin, iyiliklerin, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunlaştığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulup yerini barışa bıraktığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Salgın ve sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle bu bayram birbirimizden uzak kalsak da yüreğimiz, kalbimiz ve gönlümüz bir. Milletçe muhabbetle kucaklaştığımız o günleri en kısa zamanda tekrar görmeyi temenni ediyorum.

Her günümüz Bayram havasında geçsin

Ayrıca bizim gibi dünyanın birçok yerinde bu bayram sevincini yaşayamayan insanların da olduğunu biliyor ve bu bayrama buruk kalplerle giren her insanın hüznünü, acısını da yüreğimizde taşıyoruz.

Bu nedenle farklı coğrafyalarda sıkıntıda, zulüm ve baskı altında kalan soydaşlarımızın da bir an evvel barışa ve huzura kavuşmalarını temenni ediyorum. Aile büyüklerimize, akrabalarımıza, komşularımıza, arkadaş ve dostlarımıza hürmet ve muhabbetlerimizi gösterme bilinciyle bu mübarek günde dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birbirimizi kucaklayacağımız o günleri en kısa zamanda tekrar görmeyi temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk-İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı içtenlikle tebrik ediyor tüm insanlığa, Ülkemize ve ilçemize huzur, mutluluk, bereket ve sağlık getirmesini diliyor, her günümüzün bayram havasında geçmesini diliyorum.


Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2020, 14:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184