O Kemençeci Şimdi Asker

Karadenizli Yöresel sanatçılar Onur Der’in Asker eğlencesinde buluştu.

O Kemençeci Şimdi Asker


Hendekli Yöresel Kemençe Sanatçısı Onur Der, Kemençeli Horonlu Asker eğlencesi programı ile Vatani görevini yapmak üzere yolcu edildi.
Hendek Gençlik Merkezinde düzenlenen geceye Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Karadenizli Yöresel Sanatçılar ve çok sayıda Vatandaş katıldı.
Karadenizli Sanatçılar buluştu

Gönül Dostu Remzi Armağan’ın sunuculuğunu yaptığı gecede Karadenizli Yöresel Sanatçılar, Meryem Akyüz, Yetim Emine, Ebru Kasapoğlu, Hayri Yaşar Karagülle, Alim Koca, Muhammet Sarı, İsmail Güler, Gökhan Sağgül, Samet Dursun, Cabbar Erdoğan, Mustafa Bayraktar, Nuri Taş, Kadir Önlütürk, Özgür Birinci, Serdar Gül, Emirhan Türkmen, Ramazan Beşel, Sinan Peri, Engin Çetinkala, Erdican Çetinkala, Emrah Başkan, Şaban Toprak, Yasin Kılıç, Eşref Kuvvetli ve Davul Zurna’da Nuri Becit ve Yusuf Çelik sahne alarak Askere gidecek olan Onur Der’i yalnız bırakmadı.
Vatani görevini yapacak olan Yöresel Kemençe Sanatçısı Onur Der, geceye katılan Ailesi, yakınları, arkadaşları ve dostları ile birlikte geceye katılan Karadenizli Yöresel Sanatçı dostlarının yöresel ezgileri eşliğinde gönüllerince eğlendi.
Teşekkürler

Gecenin sonunda Sivas Merkez 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığında Vatani görevini yapmak üzere yola çıkacağını belirten Onur Der, her şey çok güzeldi. Başta Sanatçı Büyüklerim olmak üzere katılım sağlayan Ailem, Arkadaşlarım, Dostlarım ve tüm gönül dostlarımıza, Hendek Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu, Hendek Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Hüdaverdi Bahadır ve Ak Parti Hendek İlçe Başkanımıza ve katılan herkese teşekkür ediyorum diyerek Vatani görevini yapmak üzere yola çıktı.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2020, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184