O Sokak Yenileniyor

Hendek Belediyesi tarafından mahallelerde yapılan yeniliklere her gün bir yenisi ekleniyor.

O Sokak Yenileniyor


Köprübaşı Mahallesi 3520 numaralı sokakta 420 metre uzunluğunda ve 12 metre genişliğindeki yol genişleme ve kaldırım çalışması başlatıldı.
Eski Düzce Caddesi ile Mimar Sinan Caddesi arasında kalan alanda yapılan çalışmalar kapsamında, çift taraflı 2,5 metre genişliğinde kaldırım yapılması planlanıyor. Ayrıca bu çalışmanın tamamlanmasının ardından Nuriye Mahallesi Mimar Sinan Caddesi okul güzergâhında da yaya ve araç yolu düzenleme çalışmaları yapılacak. Bu yolda çift taraflı 1150 metre uzunluğunda yaya yolu ve araç cep otoparkları olacak. Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmaların kısa zamanda tamamlanması bekleniyor.
Hendek değişiyor

Yapılacak olan çalışma nedeniyle Başkan Turgut Babaoğlu’na teşekkür eden Köprübaşı Mahalle Muhtarı Aslan Taşkın, uzun yılladır bu sokakta hizmet alamadıklarını belirtti. Taşkın, yapılan yenileme ve düzenleme çalışmalarıyla mahallenin yeni bir yüze kavuşacağını söyledi. Başkan Turgut Babaoğlu ise Hendek’in geleceğine odaklandıklarını ifade ederek, yaptığımız çalışmalarla şehrimiz her gün gelişiyor, değişiyor. 91 mahallemizde yıllardır çözüm bekleyen sorunları bir bir hallediyoruz. Alt yapıdan üst yapıya muazzam bir hizmet seferberliği var. Yollarıyla, otoparklarıyla, kaldırım ve alt yapısıyla geleceğe güvenle bakan modern bir şehri hep birlikte inşa ediyoruz dedi.
Köprübaşına hayırlı olsun

Babaoğlu, bugün dünden daha güzel diyoruz hep. Ekiplerimiz Köprübaşı mahallesindeler. Yol genişletme ve kaldırım çalışmaları yapılacak. Nuriye mahallesinde devam edecek olan çalışmalar tamamlandığında bu sokaklar yepyeni bir çehreye bürünecek. Mahallelerimize şimdiden hayırlı olsun. Bu çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Her gün farklı ekipler şehrimizin farklı bölgelerinde hemşerilerimiz için görev yapıyor dedi.


Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2020, 14:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184