OFF ROAD HENDEK TAKIMINDAN KÖSTERELİ’YE ZİYARET

Off road Türkiye Şampiyonu Hendek Off road takımından S1 Klasman pilotu Engin Başkurt ve Selçuk Bilgeç , Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Feyzullah Köstereli'yi ziyaret ettiler.

OFF ROAD HENDEK TAKIMINDAN KÖSTERELİ’YE ZİYARET


Hendek  İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “S1 klasmanı Türkiye şampiyonluğunu ilçemiz ve ilimize kazandıran değerli sporcumuz Engin Başkurt ve arkadaşları Selçuk Bilgeç ve Koray Oral ilçe spor müdürlüğümüzü ziyaret ederek bizleri mutlu etmişlerdir.Kendilerine göstermiş oldukları bu üstün gayret ve başarıdan dolayı teşekkür eder ve başarılarının katlanarak devam etmesini temenni ederim.

İlçemiz birçok  sportif branştaki başarılarının yanına off road'daki  başarısını ekleyerek sporun merkezi konumuna  hızlı bir şekilde yükselmektedir. Sporsever halkımızın, kurum ve kuruluşlarımızın  bu başarının devam etmesi için maddi ve manevi desteklerini beklemekteyiz” dedi.

Off Road S 1 Klasman şampiyonu Engin Başkurt ise kendilerini kabul eden İlçe spor müdürü Köstereli’ye teşekkür ederek destek verilmesi halinde neler yapılacağını göstermiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2014, 16:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184