ÖĞRENCİLERDEN AŞURE GÜNÜ

Yeni Mahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Aşure Günü düzenlendi.

ÖĞRENCİLERDEN AŞURE GÜNÜ


Hendek Yeni Mahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen Aşure Gününe, Hndek Kaymakamı İdris Akbıyık, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Hendek Tüm Muhtarlar Deneği Başkanı İsmet iİkefiyeli, Kuvayi Milliye Onursal Başkanı Rüştü Çürüksulu, Hendek Müftüsü Abdurrahman Şahin, Okul Müdürü Sevda Aslan, Öğretmenler, İşadamları ve Öğrenciler katıldı.
Okul Müdürü Sevda Aslan Aşure Gününe katılımdan dolayı teşekkür ederek, sadece  İslam tarihinde değil aynı zamanda insanlık tarihinde de önemli hadiselerin yıl dönümü olarak bilinen Muharrem Ayının 10. gününe denk gelen ''Aşure Günü'' dolayısı ile Okulumuzda bu yıl ikincisi düzenlenerek geleneksel hale gelen aşure ikramı, İlçemizdeki Kurum ve Kuruluşlarında görevli yöneticiler ile sektörün önde gelen temsilcilerine sunuldu.
Yeni  mahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yiyecek içecek hizmetleri alanı Öğrencileri tarafından hazırlanan aşure büyük beğeni ile karşılandı. Katılımcılara teşekkür ediyoruz diye konuştu.

Aşure ikramı öncesi İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin tarafından Dua edilerek, misafirlere Öğrenciler tarafından yapılan aşure ikram edildi.


Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2016, 11:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184