Öğrencilerine ve Ailelerine Yangın Eğitimi

Hendek Şampiyonlar Fıght Akademiden Öğrencilerine Ve Ailelerine Eğitim

Öğrencilerine ve Ailelerine Yangın Eğitimi

Hendek şampiyonlar fıght Kıckboks ve Muay Thai Spor Kulübü sporcu ve velilerine deprem, yangın ve ev kazalarına karşı eğitim semineri verildi.

Kulüp Antrenörü Erkan Yılmaz Sakarya Büyük Şehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı eğitim görevlisi Mehmet Enes Sezen Hoca tarafından Hendek Belediyesi konferans salonunda bir araya gelen öğrenci ve velilerine teorik olarak eğitim verdirdiklerini, coğrafi olarak deprem bölgesinde yaşadıklarını, olabilecek depremlere karşı neler yapabileceklerini deprem sonrasında alınması gereken tedbirleri, ev kazaları ve yangınları ile ilgili yapılması veya yapılmaması gereken şeyleri ve alınacak tedbirlerle ilgili bilgilendirmeler yapıldığını dile getirdi. Verilen teorik eğitimden sonra bazı öğrencilere de uygulamalı söndürme yaptırıldı. Kulüp Antrenörü Yılmaz  17 Ağustos 1999 Depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet geride bıraktığı ailelerine sabırlar diledi.

 Hendek Şampiyonlar Fıght Spor Kulübü yardımcı antrenörü Özgenur Avcıl bizler sadece spor kulübü değiliz kocaman bir aileyiz, hayat sadece Kickboks, Muay Thai veya spordan ibaret değil sporun dışında kalan zamanlarında eğitimler, seminerler, sosyal aktiviteler yaparak sporcuların her türlü bilgi ve donanıma sahip olmalarını ve topluma faydalı birer birey yetiştirmek istediklerini, bizim için her sporcu değerli onların alacakları eğitimler önemli diyerek sözlerini noktaladı.

 Kulüp başkanı ve antrenörü Erkan YılmaZ bu verilen seminer için Sakarya Büyük Şehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem Yüce’’ye Hendek Belediye Başkanı Sayın Turgut Babaoğlu’na, İtfaiye dairesi Başkanı Sayın Ayhan Orhan Arancı’ya, Önleme ve Eğitim Şube Müdürlüğü eğitim görevlisi Mehmet Enes Sezen Hocamıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız diyerek sözlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2022, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184