ÖĞRETMENLER GÜNÜ HENDEK’TE KUTLANDI

Hendek’te 24 Kasım Öğretmenler günü Cumhuriyet Alanında çelenk koyma töreni ile başladı.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ HENDEK’TE KUTLANDI


Çelenk Koyma törenine Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Karahan, Dekan Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, Daire Amirleri, CHP İlçe Başkanı Reyhan Azak, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu katılırken AK Parti İlçe Teşkilatı, Belediye Başkanı ve Yardımcılarının katılmaması dikkat çekti.

Cumhuriyet alanında çelenk koyma töreni öncesi İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş ve Toplum Destekli Büro Amirliği Personeli  törene katılan tüm Öğretmenlerin gününü kutlayarak Karanfil takdim etti.

Çelenk Koyma töreninin ardından Akşemsettin Mesleki Teknik Endüstri Lisesinin hazırladığı Öğretmenler günü programı Ticaret merkezi konferans salonunda devam etti.

Kaymakam İdris Akbıyık , Garnizon Komutanı Yüzb. Umut Aşık, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir,  Belediye Başkan vekili Sinan Baylan, protokol üyeleri ve vatandaşlarında  katıldığı Öğretmenler günü programı Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

Öğretmen adayı ve Emekli olan öğretmenlerin konuşmasının ardından programda tüm öğretmenlerin gününü kutlayan Kaymakam İdris Akbıyık “ Her şeyden önce bir ideal, gaye ve bir hizmet mesleği olan öğretmenlik mesleklerin en kutsalı, en onurlusudur. Öğretmenler, dün ve bugün olduğu gibi yarında geleceğin mimarı olmaya devam edeceklerdir.Bu duygu ve düşüncelerle tekrar hepinizin öğretmenler gününü en kalbi duygularımla kutluyorum. İlim öğretirken şehit düşen öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, emekli öğretmenlerimize huzur, mutluluk ve uzun ömürler diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Akşemsettin Mesleki Teknik Endüstri Lisesi öğrencileri şiirler okudu, skeç oynadı ve orotoryo sunumu yapıldı.

Genç öğretmenlerin yemin etmesinin ardından başarılı olan öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Program sonunda emekli olan öğretmenlere teşekkür belgesi takdim edilirken görevden alınan  ve emekliye ayrılan Müdürlerin katılmaması dikkat çekti.

Program toplu fotoğrafın çekilmesinin ardından ikramlarla sona erdi.











Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2015, 13:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184