Okul Yollarının Asfaltlanmasını Talep Ettiler

Yolları asfaltlanan Vatandaşlar yetkililerden Okul yollarının da asfalt yapılmasını talep ediyor.

Okul Yollarının Asfaltlanmasını Talep Ettiler

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hendek’in uzak Mahalleleri olan Göksu, Kurtuluş, Yeniyayla Mahallelerinde gerçekleştirilen asfalt çalışmaları nedeniyle Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Vatandaşlar, Mahalleler arası bağlantı yolu ve aynı zamanda Okul yolu olan 1400 metrelik kısmın da asfaltlanmasını talep ediyor.

1400 metrelik kısım

Kurtuluş Mahalle Muhtarı Ahmet Bektaş, öncelikle Mahalle yollarımızın asfaltlanması nedeniyle Büyükşehir Belediyemiz ve Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye teşekkür ediyoruz. Göksu, Kurtuluş ve Yeniyayla Mahallelerimizin grup yolları asfaltlandı fakat Mahallelerimizin birbirine bağlandığı 1400 metrelik kısım asfaltlanmadı. Bu yol aynı zamanda 4 Mahalleden taşımalı sistem ile Öğrencilerimizin kullandığı bir yol. Vatandaşlarımız ve biz Mahalle Muhtarları olarak bu kısmın da asfaltlanmasını talep ediyoruz.

Bağlantı yolumuzun da yapılmasını istiyoruz

Göksu Mahalle Muhtarı İsmail Gülmez, Büyükşehir Belediyemiz tarafından Mahallemizde toplamda 7 bin metrelik kısım asfalt yapıldı. Büyükşehir Belediyemize ve Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Fakat hem Mahallelerimizi birbirine bağlayan hem de Okulumuza giden bu kısım kaldı, buranın da yapılmasını istiyoruz. Talebimiz Kurtuluş Mahallemiz ile Yeniyayla Mahallemizin bağlantı yolu olan ve aynı zamanda Okul yolu olan bu yolun birleşmesi diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesine teşekkür

Bölgede yaşayan Vatandaşlar, Büyükşehir Belediyemiz ve Belediye Başkanımız Ekrem Yüce ve ekibine yapmış oldukları çalışmalar nedeniyle teşekkür ediyoruz. Bölgemizin yollarının asfalt yapılması bizleri mutlu etti. Yol medeniyettir, biz bölge halkı ve bölgemizi ziyarete gelecek olan Vatandaşlar için güzel bir hizmet oldu. Herkesin emeğine sağlık teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz ifaedlerine yer verdiler.

Ana yollar duruken yaylaya asfalt yapılır mı?

Asfalt çalışmalarında 1400 metrelik bir kısmın asfaltlanmadığını belirten Vatandaşlar, sağ olsun Büyükşehir Belediyemiz Mahallelerimizde asfalt çalışmaları yaptı, çokta güzel oldu fakat Mahallelerimizi birbirine bağlayan bir kısım yapılmadı. Yapılamayan yol aynı zamanda Okulumuzun yolu. 4 Mahalleden taşımalı sistemle Öğrencilerimiz geliyor o yolu kullanıyor, Okulumuz yeni yapılırken de bu yolun yapılacağı söylenmişti fakat kaldı. Mahallemizde asfalt çalışması yapılırken bu ara yol bırakıldı. Ayrıca Çiğdem Yaylasının içinde bir bölgeye asfalt yapılacağı söyleniyor. İlk öncelik ana yollar, Eğitim yuvalarının yolları yapılması gerekmiyor mu? Mahalleleri birbirine bağlayan en önemlisi Okul yolu asfalt yapılmayıp yaylaya asfalt yapılırsa Vatandaşlar olarak tepkimizi gösteririz. Biz yetkililerimizden bu 1400 metrelik kısmın da asfalt yapılmasını talep ediyoruz ifadelerine yer verdiler.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2021, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184