Ölüm Kavşağı Trafiğe Kapatıldı

Hendek’te ölüm kavşağı olarak adlandırılan Hantek Kavşağı trafiğe kapatıldı.

Ölüm Kavşağı Trafiğe Kapatıldı


Hendek D-100 Karayolu üzeri Hantek Konutları kavşağı Karayolları ekiplerince kapatıldı.

Karayolları ekipleri tarafından birçok kez ölümlü ve yaralamalı kazanın yaşandığı ve en son geçtiğimiz günlerde 10 kişinin yaralandığı kaza sonrası Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından ölüm kavşağı olarak adlandırılan D-100 Karayolu Hantek Konutları kavşağı trafiğe kapatıldı.
Baboğlu talebi iletti kavşak kapatıldı

Mahalle halkının kavşak ile ilgili taleplerini Hendek Belediye Başkanı Babaoğlu’na aktaran Akova Mahalle Muhtarı Ramazan Kaya “burada kazalar hiç bitmiyor, yeter ki cana bir şey olmasın, bir an önce kapatılsın” talebini Karayolları Bölge Şube Müdürlüğüne ileten Hendek Belediye Başkanı Turgut Baboğlu’nun talebine olumlu yanıt alınmasının ardından ölüm kavşağı olarak adlandırılan kavşak trafiğe kapatıldı.
Araçlar Akova ışıklarını kullanacak

D-100 Hantek Kavşağının kapanması sonrasında Hantek Konutları mevkiine gitmek isteyen sürücülerin Akova’da bulunan ışıklı kavşağı kullanmaları gerektiğini dile getiren Akova Mahalle Muhtarı Ramazan Kaya, yol uzasın ama yeter ki cana bir şey olmasın. Daha köklü çözümler üretilene kadar bu kaza kâbusunu daha fazla yaşamak istemiyoruz diye konuştu.
Hantek Konutları kavşağının Trafiğe kapatılmasınınolası kazalarda can ve mal kaybının önüne geçilmesi adına Vatandaşlar ve güzergâhı kullanan sürücüler tarafından sevinçle karşılandı.


Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2019, 15:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Aa
Aa - 5 yıl Önce

kimin parmağı varsa bu ışte!
allah razı olsun

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184