Ordulular Derneği Gazetecilerle Buluştu

Hendek Ordulular Derneği, Hendekli Basın Mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Ordulular Derneği Gazetecilerle Buluştu

Hendek Ordulular Eğitim, Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği, Hendekli Basın Mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Dernek Başkanı Hamdi Gevher ve Yönetim Kurulu Üyelerinin öncülüğünde Hannes Cafe ve Resraurant’ta düzenlenen kahvaltı programına Hendekli Gazeteciler Ahmet Çileci, Kadir Kazın, Ahmet Köse, Bülent Yaman, Cemil Tekin ve Gürkan Özer katıldı.

Deprem bölgesine 6 tır yardım

Kahvaltı öncesi kısa bir konuşma yapan Dernek Başkanı Hamdi Gevher, öncelikle Kahramanmaraş ve 10 İlimizi kapsayan deprem nedeni ile acılı günler yaşıyoruz diyerek depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

 Hendek Ordulular Eğitim, Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği olarak deprem bölgelerine 6 tır yardım yolladıklarını ifade etti.

Belli aralıklarla bir araya geleceğiz

Davetimizi kırmayarak katılan tüm basın mensuplarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederiz diyen Başkan Gevher, Hendek Ordulular Eğitim, Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği ve Kuruluşu hakkında bilgilendirmelerde bulunarak belli aralıklar ile siz değerli basın mensuplarımızla bir araya gelerek istişare etmeye devam edeceğiz. İlçemizin kalkınması ve gelişmesi için Dernek olarak ne gerekiyorsa yapacaklarını belirten Gevher, her türlü sosyal ve kültürel projelerde üzerlerine düşeni fazlası ile yapacaklarını belirterek Dernek olarak yapmayı düşündükleri projeler ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Çay eşliğinde sohbet

Kahvaltı programı, içilen çaylar eşliğinde Ülke, İl ve İlçe gündemi konuları sohbetleri ile devam ederken, Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri program sonunda Basın Mensupları ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2023, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184