ORMANCILIK İLKELERİ VE MEVZUAT SEMİNERİ

Hendek Orman İşletme Müdürlüğünde, tüm şubeler bazında ’’2014 yılı tüm ormancılık faaliyetlerindeki çalışma ilkeleri ve mevzuat‘’ konulu eğitim semineri büro ve arazi çalışması şeklinde yapılarak tamamlandı.

ORMANCILIK İLKELERİ VE MEVZUAT SEMİNERİ


Hendek Orman İşletme Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen Eğitim semineri Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz, Bölge Müdür Yardımcısı İsmail Tüfekçi Başkanlığında tüm Şube Müdürleri, İşletme Müdürü, Müdür Yardımcısı, İşletme Şefleri, Mühendisler, Orman Muhafaza Memurları ve arazi kısmında üretimde  görevli işçilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Eğitim seminerinin ilk günü büroda tüm Şube Müdürlerinin 2014 yılı tüm ormancılık faaliyetlerindeki çalışma ilkeleri ve mevzuat konularını anlatmaları ve Adapazarı Orman Bölge Müdürümüz Hasan Türkyılmaz’ın değerlendirme konuşması ile tamamlandı.

Eğitim ikinci günü Orman İdaresi ve Planlama, İşletme Pazarlama ve Ağaçlandırma ve Silvikültür şubelerinin konularının anlatıldığı tatbiki eğitimle devam etmiş, Amenajman planlarının yorumlanması, Genç meşcere bakım şekli, müdahale dozu, istikbal ağaçlarının seçimi, damgalama, üretim iş ve işlemleri, standardizasyon, iş güvenliği ve sağlığı, doğal gençleştirme, fidan sayımı, fidan dikimi konularında tatbikatlar yapıldı.

Eğitim seminerinin sonunda Bölge Müdür Yardımcısı İsmail Tüfekçi tarafından katılımcılarında görüşlerinin alınması ile değerlendirme konuşması yapılmasının ardından katılımcılara Katılım Belgesi verilerek eğitim tamamlandı.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2014, 13:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184