banner212

Otizm Farkındalığı İçin Anlamlı Online Seminer

Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından toplumda otizm konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla önemli bir eğitim programı düzenleniyor.

Otizm Farkındalığı İçin Anlamlı Online Seminer

“Otizmli çocukların bağımsız yaşam ve iletişim becerilerinin desteklenmesi” başlıklı online seminer, Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bekir Fatih Meral’in katılımıyla gerçekleştirilecek.

Öğretmenler, veliler, ebeveynler ve konuya ilgi duyan tüm vatandaşların davetli olduğu programda; otizmli bireylerin yaşam becerileri, iletişim süreçleri ve destek yöntemleri ele alınacak.

Seminer, 8 Nisan 2026 Çarşamba günü saat 19:00–20:00 arasında online olarak gerçekleştirilecek olup, katılımcılar bulundukları her yerden kolaylıkla programa dahil olabilecekler.

Programa katılmak isteyenler aşağıdaki bağlantı linki üzerinden erişim sağlayabilir:

Bağlantı Linki:

https://meet.google.com/usn-cgii-mps

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184