Otobüs Saatleri Sabitlensin

Hendek-Sakarya Halk Otobüslerinde kalkış saatleri kargaşası yaşanıyor.

Otobüs Saatleri Sabitlensin

Hendek-Sakarya arasında çalışan Halk Otobüslerini kullanan Vatandaşlar son günlerde kalkış saatlerinin devamlı değişmesi nedeniyle saatlerin sabitlenmesini istiyor.

İşimizden olacağız

Pandemi nedeniyle ayakta yolcu almanın yasak olduğu Halk Otobüslerinde son zamanlarda kalkış saatlerinin devamı değiştiğinden şikâyet eden yolcular, iş yerlerimize geç kalıyoruz, bazıları dolup erken kalkıyor, bazıları geç doluyor. Kalkış saatlerine bir çare bulunsun bu gidişle işimizden olacağız diyerek çağrıda bulundular.

Onlar da zor durumda

Otobüs İşletmecilerinin de kendilerine göre haklı olduğunu ifade eden Vatandaşlar, pandemi nedeniyle onlar da zor durumdalar farkındayız fakat kalkış saatleri sabitlensin bizler de işimize gücümüze rahat yetişelim diyerek saat düzenlemeleri konusunda yetkililere seslendiler.

Personellere tolerans

Hendek’te bazı kurumların otobüs saatlerinin değişkenliği nedeniyle personeline işe gidiş ve gelişlerinde meydana gelen geç kalmalardan kaynaklı personellerine tolerans tanıdığı fakat işlerinin aksaması nedeniyle onların da zorlandığı öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184