ÖZEL ÇOCUKLARDAN ANNELER GÜNÜNE ÖZEL HEDİYELER

Hendek Özel Çokşen Rehabilitasyon Merkezi Anneler gününe özel yemekli program düzenledi.

ÖZEL ÇOCUKLARDAN ANNELER GÜNÜNE ÖZEL HEDİYELER


Hendek Uludere Restaurant’ta düzenlenen anneler gününe özel yemekli programa Özel Soner Çokşen Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Serpil Çokşen, Öğretmenler, Öğrenciler ve veliler katıldı. Yemeğin ardından Özel Çocuklar kendi elleri ile hazırladıkları hediyeleri Annelerine hediye ederek Anneler gününü kutladılar.
Duygu dolu anların yaşandığı programı hazırlayan Özel Soner Çokşen Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Anneler gününü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek her gün olduğu gibi bu günde de sevgi saygı görmeyi hak eden annelerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çokşen ailesi olarak öğrencilerimizin bu günlere gelmesinde emeği geçen tüm annelerimize teşekkür ediyoruz ve anneler gününü kutluyoruz ifadelerine yer verdi.
Özel Soner Çokşen Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi Öğretmenleri anneliğin her daim çok özel kıymetli meşakkatli bol emekli devredilemez bir görev aşktır bir nevi. Heleki çocuklarımız da özelse tüm bu değerler ikiye katlanabiliyor diyerek tüm annelerin anneler gününü kutladılar.

Özel çocuklarının Anneler günü hediyelerini alan Anneler duygu dolu anlar yaşayarak Özel Soner Çokşen Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü ve Öğretmenlerine programı hazırladıkları için teşekkür ettiler.



Program sonunda Annelerine hediye vermenin mutluluğunu yaşayan Özel çocuklar gönüllerince eğlenerek hoşça vakit geçirdiler.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2016, 11:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hava Koral
Hava Koral - 8 yıl Önce

Etkinlik güzel olmuş

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184