ÖZEL ÇOCUKLARDAN ÖZEL SERGİ

Hendek Özel Gelişimsel Yaklaşım özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi öğrencileri yıl boyunca hazırladıkları sergi açıldı.

ÖZEL ÇOCUKLARDAN ÖZEL SERGİ


Hendek Belediyesi karşısı Muammer Sencer Caddesi üzerinde açılan sergide öğrenciler birbirinden güzel el becerileri ve tablolar sergiyi gezenler tarafından takdirle karşılanırken satışlarıda gerçekleşti.

Sergiye Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şenay Sakal, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Başkan Yardımcısı Sinan Baylan, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri, MHP Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır, El Ele Engellilerle Yaşam Derneği Başkanı Esin Aygen, Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Hilal Yanık Bahadır, Öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Hendek Özel Gelişimsel Yaklaşım özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi öğrencilerin yıl boyunca yaptığı çalışmaları gezen Hendek Özel Gelişimsel Yaklaşım özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi öğrencilerin yıl boyunca yaptığı çalışmaları gezen Püsküllü, Babaoğlu, Bahadır ve beraberindekiler çeşitli hediyeler alarak destek oldular.

Gelişimsel Yaklaşım Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Hilal Yanık Bahadır "Çocuklarımızın yıl boyunca hazırladıkları el becerilerini sergilemek ve özel olan çocuklarımızın yeteneklerini paylaşmak istedik.Çocuklarımızın daha sosyal olmaları bizler için ayrı bir mutluluk oluyor.Sergimize katılarak destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Özel Gelişimsel Yaklaşım özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi öğrencilerinin hazırladığı sergiyi gezmek isteyen vatandaşlarımız için bugün Saat 18:00’a kadar açık olacak.







Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2017, 15:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184