Pazaryeri Normale Döndü

Hendek Kapalı Pazaryerinde tüm tezgahlar tekrar yerini almaya başladı.

Pazaryeri Normale Döndü


Hendek Ticaret Merkezi çatısı altında hizmet veren Kapalı Pazaryerinde (Salı Pazarı) normalleşme süreci kapsamında tüm tezgahlar açılmaya başladı.
Gıda ve Temizlik haricine izin verilmiyordu

Koronavirüs tedbirleri kapsamında gıda ve temizlik ürünleri haricinde tezgahların açılmadığı Hendek Kapalı Pazaryerinde normalleşme süreci kapsamında İçişleri Bakanlığının 81 ile gönderdiği kararname ile gerekli tedbirler alınarak Pazar yerlerindeki bazı kısıtlamalar kaldırıldı.
Sosyal mesafe unutuldu

Hendek kapalı pazaryerinde alışveriş yoğunluğu dikkat çekerken, pazar girişinde kurulan dezenfektan istasyonlarında bireysel önlemlerini alan Vatandaşların maske taktıkları fakat sosyal mesafe kuralına uyulmadığı gözlerden kaçmadı.
Tezgâh aralarına sosyal mesafe

İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen kararname ile Pazartesi gününden itibaren İl, İlçe ve Beldelerdeki pazar yerlerinde giyim, oyuncak, çiçek, fide, zücaciye/nalburiye gibi ihtiyaç malzemelerinin satışına getirilen kısıtlama kaldırılırken, bu tezgahlarında yine sosyal mesafeden maske kullanımına kadar bütün tedbirlere uyulması gerekiyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2020, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184