POLİS TEŞKİLATI’NIN 169. YILI KUTLANDI

Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıldönümü Hendek Cumhuriyet Alanında düzenlenen törenle kutlandı.

POLİS TEŞKİLATI’NIN 169. YILI KUTLANDI


10 Nisan Emniyet Teşkilatı'nın Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Hendek Cumhuriyet Alanı’nda yapılan törene, Garnizon Komutanı Üst Teğmen Burak Çelik, Cumhuriyet Başsavcısı Can Bayır, Hendek Emniyet Müdürü İsmail Baş, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Hendek Belediye Başkan Vekili Sinan Baylan, Daire Müdürleri, MHP Hendek İlçe Başkanı Atilla Tezgel, Muhtarlar, Kuvay-ı Milliye Derneği temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Hendek Cumhuriyet Alanındaki tören, Hendek İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş’ın Atatürk Anıtına çelenk koyması ile başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından konuşma yapan Hendek İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, bizler kurum olarak bu görevleri yaparken halkın desteğini almadan bir ileri noktaya gitme şansımız hiçbir zaman olmadı.

Yapılan istatistiklere göre genel olarak toplumun %95’i suç işlemiyor, sadece %5’lik bir kısım suç işliyor ve Polisle, Güvenlik Kuvvetlerimizle, Jandarmamızla muhatap oluyor. Güvenlik kuvvetleri olarak %5’lik suç ve suçlu ile mücadele ederken, onları Adli makamlarımıza tebliğ edip toplumdaki adalet duygusunun tecellisini sağlarken, %5’lik kısım ile uğraşırken %95’in desteğini almamız gerekiyor. Biz bunun için çaba ve gayret göstereceğiz. Tüm teknolojik gelişmelerden istifade edeceğiz. Bu yolda eğitimlerimizi ve eksikliklerimizi tamamlayacağız.


Bu duygu ve düşünceler ile teşkilatımızın 169.yıldönümü nedeniyle başta Atatürk olmak üzere şehit olanlara Allah’tan rahmet, Gazilerimize şükranlarımı sunuyor. Şehit ailelerine ve yakınlarına da sabırlar diliyorum dedi.

Cumhuriyet alanındaki tören, Hendek Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen tebrik programı ile devam etti. Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde Hendek Belediyesi Bandı takımı birbirinden güzel marşlar çalmasının ardından ayrılması ile program tebriklerin kabulü ile devam etti.

Program verilen ikramlarla sona erdi.


Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2014, 13:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184