PRESTİJ CADDESİNDE PRESTİJİ BOZULANLAR - 2

Vatandaşların ilettiği fikir ve düşüncelerden yola çıkarak Sayın Belediye Başkanımıza soruyoruz.

PRESTİJ CADDESİNDE PRESTİJİ BOZULANLAR - 2


Vatandaşların ilettiği fikir ve düşüncelerden yola çıkarak Sayın Belediye Başkanımıza soruyoruz.

1-Eski Belediye Başkanının yaptığı gibi zemin çalışması yapmadan neden Elektrik ve Telekom kabloları yeraltına alınmadı.

2-Caddede çalışmalar tamamlandı ve bir süre sonra Elektrik ve Telekom kurumu kabloların yeraltına alınması ile ilgili çalışma yapmak istediklerinde caddeyi kazımak daha zor olmayacakmı?

3-Hendek İlçemizin en güzide caddelerinden olan ve Hendek’li büyüğümüzün ismi olan Muammer Sencer Caddesine prestij caddesi demek nerden esinlendi. Bu caddenin ismi değişecekmi?

4-Şimdi bunca eksik yapılan cadde de, önümüzde ki zaman diliminde yapılacak  olası bir çalışmada o cadde eskisinden beter bir hale gelmeyecekmi?

5- Caddenin trafiğe kapanmasının ardından olası bir yangında İtfaiye aracının caddeye giremeyeceği bir noktada cadde girişlerinde ki araçların gelişi güzel otopark yapılması ile ilgili sorunun nasıl çözüme kavuşturulacak?

6- Kapatılan cadde üzerinde bulunan sokak çıkışlarında yapılan Demir Barikat ve kilitler yerine daha teknolojik ve modern bir çalışma ile Kumandalı sistem yapılması çok daha güzel olmazmıydı?

7- Daha önce haberleştirdiğimiz ve düzeltilmesini istediğimiz 
Görme Engelli vatandaşların yürümesi için yapılan hissedilebilir yüzey kaplamalı yol neden hala düzeltilmedi.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2015, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184