Protokol'den Hendek Övgüsü

Çalışmaların konuşulduğu ziyarette protokol mensupları Hendek’in projelerini övdü.

Protokol'den Hendek Övgüsü

Devlet Bahçeli Fen Lisesi temel atma ve 10 ayrı eserin toplu açılış töreni sonrasında; törene katılan protokol mensupları Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Hendek Belediyesine ziyaret

Ziyarette Vali Çetin Oktay Kaldırım, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Sayıştay Uzman Denetçi Hakimi Abdullah Keskin, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı, İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Sakarya Ülkü Ocakları İl Başkanı Kadir Şentürk, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve beraberindeki heyet yer aldı.

Sakarya için

Törene katılan değerli protokole teşekkür eden Başkan Babaoğlu, “Hendek’ bu güzel günde yalnız bırakmadınız. Sağ olun. Var olun. Bu projeleri sizlerin destekleriyle hayata geçirdik. Bunlar tamam. Şimdi sırada yenileri var. İnşallah bir temel atma ve bir açılışımız daha olacak. Orada da sizleri görmekten mutlu oluruz” ifadelerine yer verirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Sakarya’mızın her karşısında her gün farklı ve güzel hizmetler bir bir hayata geçiyor. Turgut Babaoğlu başkanımızla Hendek’te hemşerilerimizi en güzel hizmetlerle buluşturmak için gayretle çaba sarf ediyoruz” diye konuştu.

Büyük işler yapılıyor

MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, Başkan Babaoğlu’nu tebrik etti. Bülbül, “Başkanımız güzel işler yapıyor. Görüyoruz. İzliyoruz, biliyoruz. Kendisinden çok memnunuz. Eksikler zamanla giderilecektir. Ancak yapılan işlerde çok büyük. Başarılarının devamını diliyorum. Biz her zaman yanındayız” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz’da yapılan eserle gurur duyduklarını övündüklerini ifade ederek, ülke gündemine dair açıklamalar yaptı. Cumhur İttifakı vurgusu yapan Durmaz, “Adayımız belli, kararımız net. Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi için gayretle çalışacağız. Hepimize büyük, önemli görevler düşüyor” dedi.

Yakından takip

Son olarak konuşan Vali Kaldırım ise, Hendek’in tüm çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade ederek her birinin önemine değindi. Kaldırım, el ele vererek daha güçlü çalışmalar için, aziz vatandaşlarımıza hizmet üretmek için çalışacaklarını dile getirdi. Konuşmaların ardından heyet karşılıklı sohbet ederken, protokol mensupları daha sonra Hendek’ten ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184