Protokol Gezdi

Hendek Belediyesi otopark alanında kurulan ve bugün saat 21:00’a kadar açık kalacak olan mobil müze ilk olarak Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan ve protokol üyeleri tarafından gezildi.

 Protokol Gezdi


Mobil müzede tarihi mirasın korunması ve geniş kitlelere ulaştırılması adına hazırlanan kısa filmlerin gösterimlerine yer verildi. Ayrıca Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı yetkilileri tarafından müzede sergilenenlerle ilgili protokol üyelerine bilgiler aktarıldı.

Tarihi destan

Başkan Turgut Babaoğlu, ecdadımızın eşsiz mücadelesinin anlatıldığı Çanakkale Muharebeleri Mobil Müzesi'nin mutlaka görülmesini tavsiye etti. Mobil müzede tarihe bir kez daha tanıklık ettiklerini ifade eden Babaoğlu, bu vesileyle Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Çanakkale şehitlerimizi ve tüm aziz şehitlerimi bir kez daha saygı ve şükranla anıyorum” dedi.  Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır ise, Hendek halkını saat 21:00’e kadar açık kalacak olan 'Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi'ne davet etti.




Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2020, 16:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184