Püsküllü Hendek Basını İle Buluştu

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek’teki basın mensupları ile biraraya geldi.

Püsküllü Hendek Basını İle Buluştu


Allin Kafe’de basın mensupları ile kahvaltıda biraraya gelen Başkan Püsküllü, yapılan çalışmalar ve yapılacak olan projeler ile ilgili basın mensuplarını bilgilendirdi. Başkan İrfan Püsküllü her zaman kolektif akıldan yana olduklarını ifade ederek “Ben değil biz zihniyeti ile çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Dedi.

Kahvaltıya, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Başkan Yardımcıları Sinan Baylan,  Abdullah Bozalan, Hasan Altuntaş, Plan ve Proje Müdürü Tunahan Kuru, medya mensupları Ahmet Çileci, Serkan Köse, Hasan Öztürk, Ahmet Köse, Mehmet Kavis, Kadir Kazın, Serhat Koç, Orhan Topçu ve Gürkan Özer katıldı.

Yeşil Hendek

Başkan Püsküllü, Hendek’teki yapılan çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek “ 2019 Seçimlerine az bir süre kaldı. Seçimler öncesi son yaz çalışmalarımızdır. Şuan yüksek performansla çalışıyoruz. Hendek’in tüm mahallelerinde çalışmalar devam ediyor. Uzak mahallelerden başlayarak merkeze kadar geldik. Bazı mahallelerimizde asfalt çalışmalarımız da tamamlandı. Yıldırım Beyazıt Caddesi’nde yağmur suyu hattı çalışması devam ediyor, tamamlanınca yapacağımız çalışmalarla da güzel bir caddeye daha kavuşacağız.  Yeşilyurt Ticaret Merkezi ve Çamlıca Pazaryerinin yapımları tamamlanma aşamasına geldi. Orta Çarşı’yı tamamladık, aydınlatması da yapıldı. Burada projenin devamı için binaların giydirilmesi gerekiyor, bu da mülk sahiplerine düşüyor. Asfalt programımızda 33 bin ton asfalt atacağız dedik ve bunun 6 bin tonu asfalt yama çalışması oldu. Geçtiğimiz yıllarda uzak mahallelerimize ağırlık vermiştik bu yıl asfalt çalışmamızın büyük kısmı merkez de gerçekleşecek. Bunların yanında yol açma genişletme çalışmalarımız devam ediyor, tabi bunları yaparken vatandaşlarımızın rızasına önem gösteriyoruz. Merkezde bir çalışma yapılarak Atatürk Stadı’nı da içerisine alan bir alan Millet Bahçesi olacak.  Biz bizden sonraki nesillere daha yaşanabilir daha güzel bir Hendek bırakmanın gayreti ile, yoğun bir çalışıyoruz “ dedi. 





Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2018, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184