Püsküllü, Huzurevi Sakinlerini Misafir Etti

Hendek Melek Nişancı Huzurevi sakinleri, Nostaljik Günler etkinliği programı kapsamında Bayraktepe’de kahvaltıda bir araya geldi.

Püsküllü, Huzurevi Sakinlerini Misafir Etti


Hendek Belediyesi ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri tarafından, Hendek Melek Nişancı Huzurevi sakinleri için Nostaljik Günler etkinliği adı altında program düzenlendi.
Bayraktepe’de düzenlenen kahvaltı programına Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Başkan Yardımcısı Ahmet Kavakçı, Melek Nişancı Huzurevi Müdürü Nurdan Avcı, Hendek Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Kemal Atala, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri Ceymanur Sönmez, İlayda Tomruk, İrem Hancı, Enes Herman, Doğukan Gökkılıç, Çağla Bozkurt, Demet Özbölgili ve Melek Nişancı Huzurevi sakinleri katıldı.
Yaşlılarımız bizim baştacımızdır

Programda bir konuşma yapan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Yaşlılarımız bizim baştacımızdır. Kişi kendisine nasıl davranılmasını istiyorsa, ileri yaşlardaki büyüklerine de o şekilde davranmalıdır. Gençlerimiz huzurevi sakinlerimiz için güzel bir etkinlik düşünmüşler kendilerini örnek davranışlarından dolayı tebrik ediyoruz. Siz değerli büyüklerini hem ağırlamak hem sizlerle sohbet edip fikir alışverişinde bulunma fırsatını yakaladılar.
Kendilerine gereken desteği de verdik. İnşallah gençlerimiz ve bizler ileriki yaşlarımızda bizlerle ilgilenecek gençler yetiştiririz. Bugün bu örnek davranışta bulunan çocuklarımız ileride öğretmen olup, gelecek nesillerimizi yetiştirecekler. Sizlerle birlikte olmaktan mutlu olduk dedi.

Kahvaltı sonrası huzurevi sakinleri öğrenciler ile birlikte sohbet etti.


Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2018, 17:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184