PÜSKÜLLÜ KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, bayan esnaf, vatandaşlar, bayan belediye meclis üyeleri ve belediyedeki bayan personelin kadınlar gününü kutladı.

PÜSKÜLLÜ KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI


Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Başkan Yardımcısı Sinan Baylan ile birlikte, Hendek’teki bayan esnafları tek tek gezerek karanfil verip, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Başkan Püsküllü, aynı gün Bayraktepe’de, bayan meclis üyeleri ve hanımlarla biraraya gelerek, çiçek verip 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.
Başkan Püsküllü, Hendek Belediyesi’nde çalışan bayan personeli de kahvaltıda ağırlayarak, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Osmanlı Çadırı’nda bayan personel ile biraraya gelen Başkan Püsküllü’ye, Başkan Yardımcısı Sinan Baylan ve Personel Müdürü Harun Kaynak eşlik etti.
Başkan Püsküllü, bayan personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, Bizim için sadece 8 Mart değil, hergün kadınlar günüdür. Belediyemizde bayanların çalışmasından oldukça memnunuz. Sizler her zaman vatandaşlarımızı belediyede güler yüzle karşılamalısınız. Gününüz kutlu olsun diyerek, bayanlara karanfil verdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2016, 12:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184