PÜSKÜLLÜ TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ilk tebrik edenler AK Parti İstanbul Milletvekili ve Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve AK Parti Sakarya Milletvekili A. Adayı Ali İnci oldu.

PÜSKÜLLÜ TEBRİKLERİ KABUL ETTİ



Hendek Belediye Başkanlığı’na seçilen İrfan Püsküllü’ye Belediye Başkanlığı rozetini takan Ali İnci Püsküllü’ye başarılar dileyerek her zaman yanında olduğunu söyledi. İnci, belediye meclis üyelerine birlik ve beraberlik örneği göstermelerinden dolayı hepsine tek tek teşekkür etti.

Abdülhamit Gül aradı

Hendek Belediye Başkanlığına seçilen İrfan Püsküllü, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Sakarya Milletvekili A. Adayı Ali İnci, AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Belediye Meclis Üyeleri, Partililer ve Belediye Personelinin Duaları ve alkışları ile koltuğa oturdu.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Abdülhamit Gül, İrfan Püsküllü’yü arayarak tebrik etti.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’ye başarılar dileyen AK Parti İstanbul Milletvekili ve Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya, “Marifet alkışlarla oturmak değil, alkışlarla kalkmaktır” dedi.


Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2015, 16:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184