PÜSKÜLLÜ YEREL MEDYA İLE BULUŞTU

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek’teki basın mensupları ile biraraya geldi.

PÜSKÜLLÜ YEREL MEDYA İLE BULUŞTU



Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin milletvekilliği aday adaylığı için istifa etmesinin ardından Hendek Belediye Başkanlığı’na seçilen İrfan Püsküllü, Hendek’te bulunan medya temsilcileri ile kahvaltıda biraraya geldi.

Yerel medya

Hendek Henlife Şamdan Kafe’de gerçekleşen toplantıya Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Belediye Başkan Yardımcıları Sinan Baylan, Ahmet Kavakçı, Genel Koordinatör Mahmut Nedim Alkan, Belediye Meclis Üyesi Sevda Salihoğlu, medya mensupları Ahmet Çileci, Hasan Öztürk, Mehmet Kavis, Ahmet Köse, Gürkan Özer, Serhat Koç ve Meriç Çayrak katıldı.

Kendisini tanıttı

Basın mensuplarına toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, yerel medyanın sorunlarını bildiğini ifade ederek, her zaman yerel medyanın yanında olduğunu söyledi. Başkan Püsküllü, özel hayatından iş hayatına, STK faaliyetlerinden siyasi hayatına kadar kendisi ile ilgili merak edilenleri tüm açıklığıyla paylaştı. Hendek Yenimahalle’de arsa aldığını söyleyen Püsküllü, Eylül ayında evinin biteceğini söyledi.

Öneri ve eleştiri

Habercilerin gece gündüz demeden, yoğun bir emek harcayarak görevleri icra ettiklerini dile getiren Başkan Püsküllü, Medya ve çalışanları olmasa bizim halkımız için ürettiğimiz projeleri halkımıza duyurma imkânımız olmaz. Bu çalışmalarımız içerisinde yerel basına da büyük bir rol düşüyor.

Sizlerden yapmış olduğunuz çalışmalarda çok şeffaf olmanızı ve doğruları vatandaşlarımızla paylaşmanızı istiyorum dedi. Öneri ve eleştiriye açık bir yapısı olduğunu ifade eden Başkan İrfan Püsküllü, da sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2015, 13:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184