Püsküllü’den Gaziler Haftası Mesajı

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Gaziler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Püsküllü’den Gaziler Haftası Mesajı


Millete Anadolu kapılarını açan, üç kıta yedi iklimde hakimiyet kurduran. Çanakkale de ve İstiklal Savaşı'nda tüm yokluk ve imkansızlıklara rağmen vatanına, bayrağına ve istiklaline sahip çıkmasınıı sağlayan ruha; şehitlerimize ve gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Vatanın birliği ve bütünlüğü, vatandaşlarımızın güvenliği için fedakârca görevini yapan Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ve Emniyet güçlerimiz destanlar yazan mücadelesi ile milletimizin gönlünde her zaman saygıdeğer bir yere sahip olmuştur.

Ülkemizin istikrarı, selameti ve bekası için gazi olmuş, şehitlik mertebesine erişmiş kahraman vatan evlatları, milletimizin gönlünde ve dualarında daima yaşayacaklardır. Ülkemizin birlik ve bütünlüğü, istiklalimizin bekası adına canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ve Emniyet güçlerimizin hain şer odaklarına karşı verdiği destansı mücadele, milletimizin güçlü iradesi ve desteğiyle sürecektir.

Bu vesileyle, aziz şehitlerimizi ve kahramanlıkları ile her zaman gurur kaynağımız olan gazilerimizi minnet ve saygı ile anıyorum.

Şehitlerimizle, ebediyete intikal etmiş olan gazilerimize Allah’tan rahmet, kutsal vazifelerini yerine getirirken yaralanan, sakatlanan ve hayatta olan gazilerimize Cenab-ı Allah’tan uzun ömürler diliyorum.


Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2018, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184