Püsküllü’den İlk Mesaj, Kimse Hendek Halkına Parmak Sallayamaz

Hendek'te 31 Mart Yerel Seçiminin kazanını Büyük Birlik Partisi (BBP) Adayı İrfan Püsküllü oldu.

Resmi olmayan sonuçlara göre 31 Mart Yerel Seçimlerinde Hendek’te Büyük Birlik Partisi (BBP) Belediye Başkan Adayı İrfan Püsküllü 18.229 (%34,73) alarak Hendek Belediye Başkanı olarak seçildi.

Hendek’te kazanan BBP oldu

31 Mart yerel seçimleri öncesinde en çok merak edilen ve en hareketli seçim sürecini yaşayan İlçemiz Hendek'te seçimin kazanını Büyük Birlik Partisi (BBP) adayı İrfan Püsküllü olurken, Ak Parti ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı adına MHP'nin adayı olarak seçime giren mevcut Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu yaklaşık 2 bin 400 oyla seçimi kaybetti.

Biz kalp kırmadık kalplere girdik

Seçim sonuçlarının ardından BBP Hendek İlçe Başkanlığı önünde Vatandaşlara seslenen Püsküllü, bundan sonra işimiz gücümüz Hendek. Hendek kazandı biz kazanmadık. Hakkınızı helal edin, bize dua edin. Bundan sonra birlik günü. Bizim Hendek'ten başka gidecek yerimiz yok. Biz kalp kırmadık. Kalplere girdik. Hendek'i beraber yöneterek Hendekli vatandaşlarımızla güzel şeyler yapacağız.

Ben özellikle kadın kollarımıza, kadınlarımıza, genç kızlarımıza meclis üyesi arkadaşlarımıza bizimle beraber çalışan mesai arkadaşlarıma ve sizlere çok teşekkür ediyorum. Biz saltanat sürmeye, sefasını sürmeye gelmiyoruz cefasını çekmeye geliyoruz, sizi mutlu etmek için uğraşmaya geliyoruz. Daha şeffaf ve adaletli olacağız. Bütün hizmetleri sırasıyla gerçekleştireceğiz ifadelerine yer verdi.

Kimse Hendek Halkına parmak sallayamaz

Tabiki seçimin bir galibi olacaktı. Diğer siyasi partilerdeki arkadaşlarımızın hepsine buradan teşekkür ediyoruz, güzel bir seçim oldu. Biz burada son sözü halk söyler dedik ve şunu da unutmadık. Sizlerin seçtiği Vekilinize, sizlerin daha önce Belediye Başkanlığı yapmış Belediye Başkanınıza meydanlarda parmak sallayanlara da Vatandaşlarımız cevabını vermiştir. Kimse benim Hendek Halkıma parmak sallayamaz ifadeleri Vatandaşlar tarafından uzun süre alkışlandı.

Şükür namazına davet

Genel Başkanımız bizlere söz verdi. Bizim tek gayemiz sizlere hizmet. Projelerimizi inşallah teker teker sizlerle beraber yapacağız ifadelerinin ardından Vatandaşları şükür namazı kılmaya davet ederek kürsünden indi ve İlçe Başkanlığı binasında tebrikleri kabul etmesinin ardından program sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2024, 02:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Davut meraklı
Davut meraklı - 1 ay Önce

Tebrik ediyorum Allah yar ve yardımcınız olsun

Metin bayrak
Metin bayrak - 1 ay Önce

Turgut Babaoğlu üzülme çünkü ben bir BBP Lİ olarak sevinmiyorum nasılsa yarın oda AKP ye geçer ama suç sizlerde değil suç genel merkezde sizin gibi insanları aday gösteriyorlar MUHSİN BASKAN olsa idi biz bunların hiç birini yasamazdik

Hacı Hüseyin
Hacı Hüseyin - 1 ay Önce

Selamünaleyküm arkadaşlar.Hayırlı olsun yalnız yarın öbür gün parti değiştirip Akp ye geçerse seçmenini sırtından vurmuş olur haberi olsun.Bunu milletimiz AF etmez.

Nurten açiktıllı
Nurten açiktıllı - 1 ay Önce

Rappıme şükürlerolsun Allah yolunu açık etsin inşAllah hayırlı olsun

Mahmutbeyli
Mahmutbeyli - 1 ay Önce

Yarın oda Turgut Babaoğlu gibi parti değiştirip milletimizi sırtından sakın ha sakın hançerlemesin.

Recep Odacı
Recep Odacı - 1 ay Önce

64 yılı bulan ömrümde gördüm ve öğrendim ki; "Siyaset mesleği, dürüst, namuskâr adam işi değilmiş..."

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184