Regaip Kandili Dualarla İcra Edildi

Üç ayların habercisi olan Regaip Kandili Hendek’te çeşitli camilerde okunan Mevlid-i şerif ve yapılan dualar ile eller semaya kalktı. Ayrıca camilerdeki program sonrası Hendek Belediyesi ekipleri tarafından vatandaşlara lokum ve gül suyu ikram edildi.

Regaip Kandili Dualarla İcra Edildi

Dualar Edildi

Rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili, Hendek İlçe Müftülüğü tarafından bazı camilerde yatsı namazı öncesinde Mevlid-i Şerif okunarak dualar edildi. Akşam namazı ile yatsı namazı arasında gerçekleştirilen mevlid programlarında cemaate üç ayların başlangıcı olan Regaip kandilinin önemi anlatılarak nasıl ibadet edilmesi gerektiği hatırlatıldı.

Lokum İkram Edildi

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ’da Hendek Merkezdeki Büyük Camide düzenlenen Kandil Programına katıldı. Herkesin Regaip Kandilini kutladı. Kılınan yatsı namazının ardından ise bu mübarek gece hürmetine Hendek Merkezde bulunan Yeni cami, Orta Cami, Büyük Cami ve Rasimpaşa Camileri başta olmak üzere Yeşilyurt, Çamlıca, Puna ve Eseler Kuba Camilerinde kandil programı sonrasında belediye ekipleri tarafından vatandaşlara cami çıkışında gül suyu ve lokum ikram edildi. Vatandaşlar, Regaip Kandili dolayısıyla düzenlenen program nedeniyle Hendek İlçe Müftülüğüne ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'na teşekkür ettiler.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2023, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184