REMZİ EFENDİ CADDESİNDEKİ TRAFİK SORUNU HALA ÇÖZÜLMEDİ

Hendek’te artan trafik sorunu her geçen gün daha da artarak devam ediyor.

REMZİ EFENDİ CADDESİNDEKİ TRAFİK SORUNU HALA ÇÖZÜLMEDİ


Geçtiğimiz yıl Belediye Meclis üyelerinin verdiği önergenin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen Remzi Efendi Caddesinde ki trafik sorunu bir türlü çözülemedi.

İlçenin 24 mahalle ve ilçe bağlantı yolu üzerinde olan Remzi Efendi Caddesinde yolun dar olması ve bir sıra da araçların park etmesi ile sürücüler trafikte zor zamanlar yaşıyor.

02 Ekim 2014 Meclis toplantısında gündeme getirilen cadde ile ilgili hem eski Başkan Ali İnci  hem de şimdiki Belediye Başkanı İrfan Püsküllü bu yolun tek yönlü olacağını alternatif diğer yönün en kısa sürede tamamlanacağını ve trafiğe açılacağını söylemelerine rağmen halen trafik aynı akışı ile devam ediyor.

Aradan geçen bir yıla rağmen sürücüler Remzi Efendi Caddesinde çözülemeyen trafik sorununun biran önce çözülmesini bekliyor.

Vatandaşların Cadde İle ilgili şikayeti

02 Ekim 2014 Belediye Meclis Toplantısında MHP Grubunun vatandaşların şikayetlerini dile getirdiği ve Meclis Başkanının verdiği cevapla ilgili haberimiz.

Meclis toplantısında gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından MHP Grubu adına söz alan Hüdaverdi Bahadır ,Vatandaşların şikayetlerini iletti.Özellikle sokak köpekleri hakkında vatandaşların şikayetçi olduklarını söyleyerek,Remzi efendi caddesinde de trafik ile ilgili  problem yaşandığını ve Caddenin çok dar olması nedeniyle sürücülerin bazı zamanlarda tartışma yaşadığını söyleyerek çözüm noktasında çalışmaların yapılmasını istedi.

Belediye Başkanı Ali İnci ,Cadde ile ilgili sorunun ise kısa süre sonra çözülerek hastane altından açılacak yeni yol ile tek yönlü çalışacağını sözlerine ekledi.


Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2015, 12:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184