RUH SAĞLIĞI BOZUK VATANDAŞ DEHŞET SAÇTI

Ruh Sağlığı Bozuk olduğu öğrenilen Vatandaş bir Polis Memurunu Ağır yaraladı.

RUH SAĞLIĞI BOZUK VATANDAŞ DEHŞET SAÇTI


Hendek'te kendisine yardıma gelen Toplum Sağlığı merkezi ekibine zorluk çıkaran akli dengesi bozuk şahıs, daha sonra olay yerine yardıma gelen Polis Memuruna tabanca ile ateş etti.

Yaşanan olay sonrası Polis Memuru S.T. ağır yaralanırken Polisi Memurunu vuran H.G. olay yerine gelen Özel Harekât ekiplerince olay yerinde ölü bulundu.
Edinilen bilgilere göre, Başpınar Mahallesi Remzi Efendi Caddesi üzerinde ikamet eden ve akli dengesi bozuk olduğu öğrenilen H.G. İlçe Toplum Sağlık Merkezi ekipleri tarafından tedavi edilmek amacıyla götürülmek istenince ekiplere zorluk çıkardı. Polisten yardım isteyen Toplum Sağlığı ekipleri, iki Polis Memuru ile birlikte şahsın evine gidildiğinde şahıs Polislere ateş açtı. Şahsın kendilerine ateş açması sonucu iddiaya göre Polisler de karşılık verdi.

Çıkan çatışmada Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Polis Memuru 30 yaşındaki evli ve bir çocuk Babası S.T. boynundan ve göğsünden ağır yaralandı.
Olay sonrası olayın olduğu Remzi Efendi Caddesine gelen Özel Harekât ve Çevik Kuvvet ekipleri yaptığı operasyonla binaya çıktığında H.G.'nin cansız bedeni ile karşılaştı.

Ağır yaralanan Polis memuru Sağlık ekipleri tarafından Hendek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralanan Polis memuru S.T. Sakarya Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi. Polis memurunun hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Olayın ardından Sakarya İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık ve Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü olay yerine gelerek bilgiler aldılar.

Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerine gelerek incelemelerde bulunmasının ardından H.G.’nin cesedi ön otopsi içinHendek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayda hayatını kaybeden H.G.’nin bir süredir psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.


Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2016, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184