SADECE YAŞLILAR HAFTASINDA DEĞİL

Akyazı Devlet Hastanesi personeli Hendek Melek Nişancı Huzurevine ziyarette bulundu.

SADECE YAŞLILAR HAFTASINDA DEĞİL


Akyazı Devlet Hastanesi Sosyal Hizmet Birimince 18-24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında oluşturulan plan dahilinde huzurevi ziyaretleri devam ediyor. Sağlık personeli geçtiğimiz hafta düzenlediği ziyarette huzurevi sakinleriyle yaptığı hoş sohbetin yanı sıra ağız ve diş sağlığı taramalarını da gerçekleştirdi. Ayrıca geriatri muayeneleri yapılan yaşlıların kilo ve boy ölçümleri ile vücut yağ oranı analizleri yapıldı.  Yapılan muayene işlemlerinden sonra tedaviye ihtiyacı olan huzurevi sakinlerinden yatağa bağımlı olan hastalar tedavileri huzurevinde yapılmak üzere kayıt altına alındı. Hastanede tedavi olabilecek düzeyde olan hastalar için ise öncelikli randevular verildi.

Huzurevi ziyaretinin ardından bir açıklama yapan Akyazı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Yavuz Tepeçınar, “Yaşlılar Haftası kapsamında oluşturduğumuz ziyaret ve hizmet planımızı uygulamaya devam ediyoruz. Bu tür ziyaret ve hizmetlerin yalnızca yaşlılar haftasıyla sınırlı kalmaması gerektiğine inanıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle huzurevinde bulunan yaşlılarımızın sağlığını korumayı ve onların morallerini yükseltmeyi amaçlıyoruz. “ dedi.

Tepeçınar, özverili çalışmalarından dolayı Sosyal Hizmet Uzmanı Büşra Ergün’e, Diş Hekimi Fulya Alıcıoğlu Pehlivan’a ve Dr.Kenan Öztop’a teşekkür etti.




Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2015, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184