Sağlık Ve Başarı Dolu Bir Yıl Olsun

Hendek Belediyesi Pazartesi günü başlayacak olan yüz yüze eğitim öncesi okullardaki hazırlıklarını aralıksız sürdürürken, Başkan Turgut Babaoğlu, “2021-2022 eğitim ve öğretim yılı hayırlı olsun. Sağlıklı, kesintisiz ve başarı dolu bir eğitim yılı diliyorum” diyerek tedbirlere uyulması çağrısında bulundu.

Sağlık Ve Başarı Dolu Bir Yıl Olsun

Okullarımızı Çok Özledik

2021-2022 eğitim ve öğretim yılı 6 Eylül Pazartesi günü başlayacak. Yüz yüze eğitimde kararının ardından Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun talimatıyla hemen harekete geçen belediye ekipleri eğitime destek vererek okullarda hazırlıklarını sürdürmeye başladı. Öğrencilerin daha sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Salgın nedeniyle uzun süredir kapalı olan okulların talep ve beklentilerine karşın okul bahçelerinde ot biçme, dal budama, yenileme, tadilat ve temizlik çalışmaları aralıksız sürüyor.

Geleceğimizin Teminatı

Eğitime her zaman koşulsuz şartsız tam destek verdiklerini söyleyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz uzun bir aradan sonra okullarına, sınıflarına kavuşuyor. Ailelerimiz çocukları için ayrı heyecan yaşarken, eğitim ve öğretim yılının zorunlu aradan sonra başlayacak olması hepimize çok farklı ve yeni duygular yaşatıyor. Zorlu pandemi yasaklarında öğrencilerimiz için yoğun gayretler gösterdik. 194 ihtiyaç öğrencimize tablet hediye etmiş, çeşitli etkinliklerle öğrencilerimize ve ailelerimize moral veren uygulamalara gitmiştik” dedi

Mesaj Yayınladı

Çalışmaları anlatarak eğitim ve öğretim yılı nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan Babaoğlu, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve eğitime belediye olarak her zaman destek veriyoruz. Uzun süredir okullarından ayrı kalan çocuklarımızın rahat ve sağlıklı bir ortamda eğitim almaları için üzerimize düşenleri yapmaya devam ediyoruz. Yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum. Her şey siz geleceğimizin teminatı çocuklarımız için. Eğitim alanında alınan tüm tedbirlerin kesintisiz uygulanması adına hepimize büyük görevler düşüyor. Sağlıklı, kesintisiz ve başarı dolu eğitim yılı diliyorum" dedi.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2021, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184