‘Sakarya Bir Başka’ Fotoğraf Yarışması İlgi Görüyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Sakarya Bir Başka’ konulu fotoğraf yarışması fotoğraf sanatçılarının ilgisini çekiyor. 23 Mayıs 2021 tarihine kadar başvuruların devam edeceği yarışmaya katılacaklar için Sakarya, kış mevsimiyle de fotoğraf sanatçılarına unutulmaz kareler sunuyor.

‘Sakarya Bir Başka’ Fotoğraf Yarışması İlgi Görüyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Sakarya Bir Başka’ konulu fotoğraf yarışması fotoğraf sanatçılarının ilgisini çekiyor. Sakarya’nın içerisinde barındırdığı doğal ve tarihi güzelliklere, kültürel mirası ve sosyal yaşamına ışık tutacak fotoğraf yarışmasının 23 Mayıs 2021 tarihine kadar devam edeceği hatırlatıldı.

Fotoğraflarla Sakarya

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yarışmaya dair yapılan açıklamada, “Şehrimizin doğal ve tarihi güzelliklerini, kültürel mirasını ve sosyal yaşamını yansıtacak ‘Sakarya Bir Başka’ konulu fotoğraf yarışmamızda başvurular devam ediyor. Sonbaharın ardından kış mevsimi de kendisini hissettirmeye başladı. Fotoğraf sanatçılarımız için yaylalarımızda çok özel görüntüler yer alıyor. Tüm fotoğraf sanatçılarımızı şehrimizin güzelliklerini fotoğraflamaya davet ediyoruz” denildi.

Detaylar www.sakaryabirbaska.com’da

Fotoğraflarda Sakarya’ya yer verilmesi gerektiği dile getirilirken, “Yarışmaya gönderilecek fotoğraflar son katılım tarihine kadar www.sakaryabirbaska.com adresine kayıt yaptırılarak yüklenebilir. Baskı, CD/DVD veya e-posta yoluyla katılım kabul edilmeyecek. Bir yarışmacı en fazla 5 fotoğraf gönderebilecek. Katılımın ücretsiz olarak gerçekleştirileceği yarışmanın şartnamesine ise yarışmanın resmi internet sitesinden ulaşılabilecek. Yarışmanın seçici kurulunda ise usta fotoğraf sanatçıları Coşkun Aral, İbrahim Zaman, İzzet Keribar, Merih Akoğul ile Servet Sezgin, Doç. Dr. Rasim Soylu, Kültür ve Sosyal İşleri Dairesi Başkanı Resül Narin olacak.”

‘Sakarya Bir Başka’ konulu fotoğraf yarışmasında ödüller ise şu şekilde;

Birincilik: 8.000 TL

İkincilik: 7.000 TL

Üçüncülük: 6.000 TL

Mansiyonlar (3 eser): 2.500 TL        

Sergilemeler (En fazla 50 eser): 200 TL

Sakarya Büyükşehir Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2020, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184