Sakarya Gazeteciler Birliği 3. Olağan Kongresi Gerçekleştirildi

Sakarya Gazeteciler Birliği (SGB) 3. Olağan Kongresi’nde yeni yönetim kurulu Zeki Aydıntepe Başkanlığında oluşturuldu.

Sakarya Gazeteciler Birliği 3. Olağan Kongresi Gerçekleştirildi

Türkiye’nin en büyük basın meslek örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu bünyesindeki Sakarya Gazeteciler Birliği’nin (SGB) Serdivan Sen Otel’de gerçekleşen 3. Olağan Kongresi üyelerin geniş katılımı ile gerçekleşti.

Kongrede divan heyeti Münir Ali Kara başkanlığında Gürkan Kılıç, Funda Deryaoğlu ve Erol Ulu’dan oluştu.

Üyelerin büyük bölümünün yer aldığı kongrede Başkanvekili Müjdat Çetin, 3 yıllık görev süreleri içinde yapılan çalışmaları anlatırken, mesleki sorunların giderilmesi ve özellikle internet sitelerinin de bir basın kuruluşu olmasını sağlayacak yasa için düzenlenen çalıştaylara Sakarya’dan SGB olarak katılarak görüş önerilerini sunduklarını belirtti.

Tek liste ile yapılan seçimlerde güven tazeleyen Zeki Aydıntepe Başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; N. Müjdat Çetin, Salih Yalçıntaş, Ekrem Ürdüç, Ahmet Kaya, İbrahim Çorbacı, Yücel Velioğlu, Betül Balcı ve Engin Arapoğlu’ndan oluştu. Denetim Kurulu’na Metin Işıker, Erhan Tandoğan ve Akın Erden getirildi.

Sakarya Gazeteciler Birliği Yönetiminde Hendekli Gazeteciler Hasan Öztürk, Orhan Topçu ve Mehmet Kavis Disiplin Kurulunda yer alırken, Hendek Gündem Haber Sitemizin İmtiyaz Sahibi Gürkan Özer ise İnternet Medyası Kurulunda yer aldı.

Sakarya Gazeteciler Birliği Yönetimi şu isimlerden oluştu;

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2021, 17:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184