SAKBİS ve Martı Neden İlçelerde Yok

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehir merkezinde 15 noktada SAKBİS ve Martı Scooter ile hizmet verirken Vatandaşlar bu projenin İlçelerde neden hayata geçirilmediğini dile getirerek İlçeler üvey evlat muamelesi görüyor diyerek tepkilerini de dile getirdiler.

SAKBİS ve Martı Neden İlçelerde Yok

SAKBİS ve Martı Scooter Projesine sadece şehrin merkezinde yer verildiğini, ilçelerin ise böyle güzel bir projeden mahrum bırakıldığını dile getiren Vatandaşlar Hendek ve diğer ilçelerde de Büyükşehir Belediyesinin bu projeyi hayata geçirmelerini isteyerek bu projeden faydalanmak istediklerini dile getirdiler.

SAKBİS projesi ile ilgili daha önce Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada yeni bisiklet durakları kurularak daha büyük kitleye ulaşılması hedeflenirken Vatandaşlarda bu yeni Bisiklet duraklarının ilçelerde kurulmasını istediler.

Diğer yandan Martı Scooter ile ilgili Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Martı İleri Teknoloji A.Ş. işbirliği ile uygulamaya geçilen Martı Scooter projesinin Büyükşehir Belediyesinin Çark Caddesi ve Serdivan’dan ibaret olmadığını dile getiren vatandaşlar böyle güzel projelerden ilçelerin de faydalanması gerektiğini vurguladılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184