SAKE Çalışmalarıyla Dikkat Çekiyor

Sakarya Arama Kurtarma Ekibi (SAKE) gerçekleştirdiği çalışmalarla dikkat çekiyor.

Hendekli gönüllüler tarafından kurulan Sakarya Arama Kurtarma Ekibi (SAKE) gerçekleştirdiği çalışmalar ile Ulusal ve Bölgesel anlamda dikkat çekiyor.

Müge Anlı’nın dostları

Müge Anlı’nın Tatlı Sert programında kayıp İbrahim Öngül’ün arama çalışmalarına katılan SAKE ekibi için dostlarım diyen Müge Anlı’ya SAKE ekibi Akyazı’da gerçekleştirdiği arama çalışmaları ile destek verirken, Anlı’nın birçok kayıp arama çalışmasında SAKE ekibinin destek vermesi dikkatlerden kaçmıyor.

Kurumlar ile iş birliği

Bölgesel anlamda da yaptığı çalışmalar ile dikkat çeken SAKE, AFAD, İtfaiye, Jandarma, Polis ve Sivil Toplum Kuruluşları iş birliği ile de çalışırken, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’da SAKE’nin çalışmalarına destek veriyor.

Küçük Muhammed’in cansız bedenine ulaşıldı

4 gün boyunca Sakarya nehrinde kaybolan küçük Muhammed'i arama çalışmalarına destek veren SAKE, 1 Zodyak bot, 8 personel ve 1 Drone ile arama çalışmalarında yer alırken, yaptığı arama kurtarma çalışmalarıyla Vatandaşların sempatisi ve takdirini de kazanıyor.

Gönüllüler ordusu

Tamamen gönüllülük esası gözetilerek kurulan SAKE, tüm Türkiye'de meydana gelen deprem, sel, boğulma ve kaybolma gibi arama kurtarma çalışmalarına katılarak dikkat çekerken, yaptığı eğitim çalışmaları ile bilinçlendirmeye devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2020, 13:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184