SAKE Deprem Bölgesine Gidiyor

Sakarya Arama Kurtarma Ekibi (SAKE) arama kurtarma çalışmalarına destek için Ege’ye gidiyor.

Hendekli gönüllülerin oluşturduğu, Sakarya Arama Kurtarma Ekibi (SAKE) Ege’de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrasında arama kurtarma çalışmalarına destek vermek amacıyla Hendek’ten bölgeye hareket ediyor.

Allah yardımcınız olsun

Deprem bölgesine hareket edecek olan Sakarya Arama Kurtarma Ekibi (SAKE) üyelerini uğurlamaya gelen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, İzmir Seferihisar merkezli 6,6 şiddetindeki deprem sonrasında Hendek’te gönüllülük esasına dayalı olarak faaliyet gösteren SAKE isimli Derneğimiz ile Hendek Belediyesi ortak çalışması ile yardıma ihtiyacı olan, depremde zarar görmüş yerlere müdahale edebilmek amacıyla ekip arkadaşlarımız yola çıkacak. Mevlam yardımcıları olsun. Şimdiden hayatını kaybeden Vatandaşlarımıza rahmet, yararlılarımıza acil şifalar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun ifadelerine yer verdi.

SAKE bölgeye hareket etti

Ege’de meydana gelen deprem sonrasında AFAD’ın bölgeye destek çağrısı ile vakit kaybetmeden hazırlıklarını tamamlayan SAKE, Hendek Belediyesi ve Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun desteği ile birlikte arama kurtarma çalışmalarına destek vermek amacıyla 2 Araç ve 12 personel ile Hendek’ten bölgeye hareket etti.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2020, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184