SAKE Hendek’e Döndü

Orman yangınları ve sel bölgelerinde çalışmalara katılan Hendekli gönüllüler İlçeye dönüş yaptı.

SAKE Hendek’e Döndü

Muğla’da meydana gelen orman yangınlarında söndürme ve soğutma çalışmalarına katılan ve Kastamonu’da meydana gelen sel bölgesinde arama kurtarma çalışmalarına katılarak destek veren Sakarya Arama Kurtarma Ekibi (SAKE) üyeleri Hendek’e dönüş yaptı.

Muğla’da farklı noktalarda görev aldılar

Muğla’da birçok farklı noktada görev alan Hendekli gönüllüler yetkililerin yönlendirmesi ile birlikte faklı noktalarda meydana gelen orman yangınlarının söndürme ve soğutma çalışmalarında destek verdiler. Bölgede gerçekleştirdikleri çalışmalar ile Sakarya ve Hendek ismini başarıyla temsil eden SAKE üyeleri yetkili ve Vatandaşların da takdirini topladı.

Kastamonu’da çalışmalara destek verdiler

Muğla’da meydana gelen orman yangınlarının kontrol altına alınması sonrasında Kastamonu’da meydana gelen sel nedeniyle gelen çağrı üzerine vakit kaybetmeden Muğla’dan Kastamonu sel bölgesine hareket eden SAKE Üyeleri bölgede arama kurtarma faaliyetlerine katılarak destek verdi.

Sel bölgesinde gerçekleştirilen yardım dağıtımları, sel baskını yaşanan cadde, sokak ve evlerin boşaltılması, dere yatağı ve sahil kısmında yapılan arama kurtarma çalışmalarına katılan SAKE üyeleri gerçekleştirdiği çalışmalar ile adından sıkça söz ettirirken, buradaki çalışmalarının sonlanmasının ardından İlçeye dönerek istirahate çekildiler.

Her zaman hazırız

Orman yangınları ve Sel bölgelerinde yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Sakarya Arama Kurtarma Ekibi (SAKE) Başkanı Erdal Aydın, Yangın ve Sel bölgelerinde ekibimiz gerçekten canla başla mücadele ettiler. İlçemizin ve İlimizin ismini en iyi şekilde temsil ederek birçok hayata dokundular, bu anlamda emek veren tüm ekip arkadaşlarımıza ve ayrıca yangın ve sel bölgelerine gitmemizde bizlere destek veren tüm yardımseverlerimize teşekkür ediyoruz. Bizler gönüllüyüz. Ülkemizde ya da Dünya’nın herhangi bir noktasında meydana gelen her türlü afette tüm insanlığa yardımcı olabilmek için Yönetimimiz, Üyelerimiz ve Gönüllülerimiz olarak her zaman hazırız. Rabbim afetler yaşatmasın, acılar göstermesin. Afetsiz ve kazasız günler diliyorum ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Erdal aydın
Erdal aydın - 3 yıl Önce

Tüm ekip arkadaşlarım emeğine yüreğine sağlık

Leyla Bayraktar
Leyla Bayraktar - 3 yıl Önce

SAKE ‘ye fedakar çalışmalarından dolayı gönülden teşekkür ediyorum . Kazasız , yangınsız, afetsiz günler

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184