SAKE’den Davet

Sakarya Arama Kurtarma Ekibi (SAKE) Yardımlaşma ve Dayanışma Gecesine davet.

SAKE’den Davet

Sakarya Arama Kurtarma Ekibi (SAKE) Afet Bölgelerinde daha başarılı ve etkin çalışmalara imza atabilmek adına "Yardımlaşma ve Dayanışma" gecesi düzenliyor.

Herkesi bekliyoruz

Düzenlenecek olan Yardımlaşma ve Dayanışma Gecesi ile ilgili bilgiler veren SAKE Başkanı Erdal Aydın, “Yaşanabilecek olası Doğal Afetler ve Arama Kurtarma çalışmalarına Zamanında ve Etkin müdahale edebilmek amacıyla Derneğimizde çeşitli Araç, Gereç, Malzeme ve Ekipmanlara ihtiyaç bulunmaktadır.

Bu nedenle Ekibimizi ve Ekipmanlarımızı güçlendirerek Afet Bölgelerinde daha başarılı ve etkin çalışmalara imza atabilmek adına düzenleyeceğimiz "Yardımlaşma ve Dayanışma" gecemizde bizleri yanlız bırakmayın ifadelerine yer verdi.

Canlı yayın

16 Mart Cumartesi Saat: 21.00’da Hendek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Nikah ve Konferans Salonunda canlı olarak yayınlanacak olan Yardımlaşma ve Dayanışma gecesinde destek vermek isteyenler ister misafir olarak geceye katılabilecek isterlerse canlı yayına bağlanarak desteklerini iletebilecekleri belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2024, 21:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184