SAKE’den Davet

Sakarya Arama Kurtarma Ekibi (SAKE) 1-7 Mart Deprem Haftasında bilinçlendirme çalışması yapacak.

SAKE’den Davet

Merkez Üssü Kahramanmaraş Pazarcık İlçesi Olan Depremin hemen ardından 22 kişilik ekibi ile bölgeye giderek arama kurtarma çalışmalarına destek veren Sakarya Arama Kurtarma Ekibi Derneği (SAKE) bölgede gerçekleştirdiği arama kurtarma çalışmalarında bir çok Vatandaşı ve hayvan dostlarımızı enkazlardan canlı olarak çıkarmış ve bölgede koordineli çalışarak başarılı çalışmalara imza atmıştı.

Vatandaşlara çağrı

Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarının sona ermesi ile birlikte İlçeye dönüş yapan ve vakit kaybetmeden Doğal Afet Konularında Bilinçlendirme çalışmaları yapabilmek için hazırlıklarını tamamlamayan SAKE üyeleri Vatandaşlara çağrıda bulundu.

Standımıza bekliyoruz

Sakarya Arama Kurtama Ekibi (SAKE) tarafından yapılan bilgilendirmede “Kahramanmaraş Merkezli yaşadığımız acı Depremin ardından 1-7 Mart Deprem Haftası münasebetiyle hazırlamış olduğumuz Afet Bilinçlendirme programımız kapsamında Hendek Muammer Sencer Caddesi (Hendek Belediyesi karşısı) gerçekleştireceğimiz Deprem Bilinçlendirme Standımıza tüm Halkımız davetlidir” ifadelerine yer verildi.

Tüm halkımız davetli

4-5 Mart Cumartesi ve Pazar günü olmak üzere Hendek Muammer Sencer Caddesi (Hendek Belediyesi karşısı) üzerinde kurulacak olan standa Vatandaşlara Doğal Afetler hakkında bilgilendirme ve bilinç çalışmaları gerçekleştirileceği belirtildi.

Arama Kurtarma Gönüllüsü Ol, Bir Canı da Sen Kurtar

Kurulacak olan standda bilgilendirme çalışmaları haricinde Afet Gönüllüsü olmak ve Arama Kurtarma konularında Eğitim almak isteyen Vatandaşlar için Dernek Üyeliği konularında da çalışmalar yapılacağı belirtildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sevgi nur
Sevgi nur - 1 yıl Önce

Emeklerinize sağlık iyiki varsınız Allah hepsinden razı olsun inşAllah

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184