SAKE’DEN VALİ COŞ’A ZİYARET

Sakarya Arama Kurtarma Ekibi Derneği (SAKE) üyeleri Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'u makamında ziyaret etti.

SAKE’DEN VALİ COŞ’A ZİYARET


Yeni kurulan Sakarya Arama Kurtarama Ekibi Derneği Dernek Başkanı Erdal Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cevat Çakır, Muhammed İnci ve Gürkan Özer, AFAD Sakarya İl Müdürü Hüseyin Kaşkaş ile birlikte Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'u makamında ziyaret etti.

Hendek’te kurulan Dernek ve Derneğin faaliyetleri ve Projeleri hakkında Vali Coş'a bilgiler veren Aydın, Dernek olarak AFAD bünyesinde Arama Kurtarma çalışmalarında faaliyet gösteriyoruz. Ekibimiz yeni kurulmasına rağmen, Pamukova'da kaybolan çocuğu arama çalışmaları, Hendek'ten Sakarya Nehri'ne atılan Kadının arama çalışmaları ve son olarak Köprübaşı Mahallesi'nde Sakarya Nehri'ne düşen 14 yaşındaki Yasin'in bulunması için yürütülen çalışmalara destek verdik. Sakarya genelinde meydana gelebilecek tüm Arama ve Kurtarma çalışmalarında hizmet vermeye hazırız diye konuştu.

Ramazan Bayramı sonrası Dernek açılış programı yapılacağını dile getiren Aydın, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’u da açılışa davet ederek açılışta görmek istediklerini dile getirdi.

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Dernek Yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Program yoğunluğumuza göre açılış programınıza katılmaya çalışacağım diyen Coş, Dernek Üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Hendek’te kurulan Sakarya Arama Kurtarma Ekibi Derneğinin şu an 20 üyesi bulunuyor. Sakarya ve Türkiye genelinde Arama ve Kurtarma çalışmalarında destek verecek olan ekip açılış sonrası Eğitim Programları ve Sakarya genelinde Şubeleşerek gönüllü sayısını arttırmayı hedefliyor.


Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2016, 13:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184